fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

BC Aarhus pressede forgæves kaninerne

BC Aarhus pressede forgæves de vilde kaniner, der i sidste ende løb afsted med en sikker sejr på 86-67. Aarhusianerne var desuden uden deres cheftræner Pete Hoffmann, og det var derfor assistenttræneren Michael Niebling der overtog roret.

Niebling og Co. lagde da også et rigtig god udgangspunkt for resten af kampen, idet aarhusianerne fulgte kaninernes tempo i første periode der ender 24-21. Ligeledes så det også ud i anden periode hvor gæsterne også formåede at komme frem til en føring. Dog ender første halvleg 45-40.

I tredje periode var spændingen stadig til stede i kampen da gæsterne ikke gav op let. Svendborg pressede dog stadig på, men ender kun med en føring på 5 point efter perioden. Et run på 14-4 i de første par minutter af fjerde periode ender dog i bund og grund kampen, og Svendborg Rabbits kan sætte streg under deres 21. sejr i sæsonen.

Topscorere for Rabbits blev Adama Darboe med 24 point og en triple double med 10 rebounds og 10 assist. Hos BC Aarhus scorede Charles Funches 26 point imens Randy Dezouvre fik 25 point.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Lørdag aften skal det afgøres, hvem tager titlen i årets pokalturnering. Bliver det Bakken Bears eller Randers Cimbria, der kommer til at løfte pokalen?

Basketligaen

Holbæk-Stenhus fuldendte et stort comeback og vandt fredagens opgør mod Bears Academy

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort