fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

BC Aarhus pressede forgæves kaninerne

BC Aarhus pressede forgæves de vilde kaniner, der i sidste ende løb afsted med en sikker sejr på 86-67. Aarhusianerne var desuden uden deres cheftræner Pete Hoffmann, og det var derfor assistenttræneren Michael Niebling der overtog roret.

Niebling og Co. lagde da også et rigtig god udgangspunkt for resten af kampen, idet aarhusianerne fulgte kaninernes tempo i første periode der ender 24-21. Ligeledes så det også ud i anden periode hvor gæsterne også formåede at komme frem til en føring. Dog ender første halvleg 45-40.

I tredje periode var spændingen stadig til stede i kampen da gæsterne ikke gav op let. Svendborg pressede dog stadig på, men ender kun med en føring på 5 point efter perioden. Et run på 14-4 i de første par minutter af fjerde periode ender dog i bund og grund kampen, og Svendborg Rabbits kan sætte streg under deres 21. sejr i sæsonen.

Topscorere for Rabbits blev Adama Darboe med 24 point og en triple double med 10 rebounds og 10 assist. Hos BC Aarhus scorede Charles Funches 26 point imens Randy Dezouvre fik 25 point.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Holbæk-Stenhus har hentet Patrick Renane til klubben. Renane spillede senest i USA.

Bakken Bears

Den tidligere Bakken Bears-stjerne DeVaughn Akoon-Purcell skifter Lokomotiv Kuban ud med UNICS Kazan.

Basketligaen

Horsens IC har fredag offentliggjort tilføjelsen af 19-årige Elias Nørgaard, der kommer til HIC efter to år på high school i USA.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks oplyser på Facebook, at de har forlænget aftalerne med Karl Boje Formann og Mikke Hauge.

Bakken Bears

Ryan Evans forlader Bakken Bears efter seks sæsoner, oplyser aarhusianerne på Facebook.

Bakken Bears

Efter to sæsoner hos Bakken Bears rykker 21-årige Gustav Knudsen til Belgien, hvor han har skrevet under på en aftale med Spirou Charleroi.

Basketligaen

BMS Herlev har hentet 22-årige Andreas Mortensen hjem efter en enkelt sæson på Sydfyn hos Svendborg Rabbits.

Bakken Bears

35-årige Michel Diouf har spillet sin sidste kamp for Bakken Bears, oplyser de danske mestre på Facebook.