fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Arnar Guðjónsson ønsker ikke at udskifte sit hold

BC Aarhus gæster i aftenens kamp Værløse, efter et meget lille nederlag til SISU i forrige kamp på 74-77. Jyderne er placeret i midten af tabellen på en 6. plads 2 point foran Hørsholm 79ers, og kun 4 point efter Team FOG Næstved på en femte plads.

Hjemmeholdet derimod har brug for en sejr i aften efter to nederlag på streg til Bakken Bears og Hørsholm, for at kunne trække væk fra bunden af tabllen. BC Aarhus kamp imod SISU hvor holdet som bekendt tabte meget snævert kommer dog ikke til at have nogen betydning imod aftenens modstander.

The SISU game don’t change anything for today. So before the game we will just go over the game plan.

BC Aarhus skal i følge Arnar i aften mod Værløse passe på blandt andet deres offensive rebounds:

There transition offense and there offensive rebounding.

BC Aarhus nye amerikaner der fik debut for få dage siden er blevet en smule kritiseret efter hans første optræden. Men headcoach Arnar Guðjónsson er dog godt tilreds med Charles Funches der fik 15 point, 5 rebounds og 1 block mod SISU.

Well criticizing player after one game is not to fair. I really like what he can do for us. He is a good player. He can stretch the floor for us on offense and still gives us extra size and toughness on the inside.

Mange hold er i fuld gang med at gøre sig klar og opruste før den sidste halvdel af sæsonen skydes igang efter nytår men Arnar håber ikke at skulle udskifte nogle spillere der på nuværende tidspunkt kan findes på holdkortet.

Annonce. Scroll for at læse videre.

I hope not. This is the group we hope we can finish the season with.

Afslutter Arnar Guðjónsson med at fortælle til Fullcourt før aftenens kamp.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

BMS Herlev hentede sin syvende sejr i sæsonen, da Bears Academy blev besejret med 61-68,

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stensikkert med 76-105 lørdag eftermiddag, da de gæstede Amagerhallen og BK Amager.

Basketligaen

Randers Cimbria fortsatte de imponerende takter, da det lørdag eftermiddag blev til en overbevisende hjemmebanesejr mod Holbæk-Stenhus på 96-63.

Basketligaen

Bears Academy tog torsdag aften fusen på Team FOG Næstved, der blev besejret med 102-104. Academy lavede et flot comeback og tildelte Næstved deres...

Basketligaen

Onsdag var der to kampe på programmet i Svendborg. Først landskampen mellem Danmark og Australien. Og bagefter var der basketball på programmet igen. Værterne...

Basketligaen

Tirsdag kunne ligaens førerhold, Team FOG Næstved, præsentere et underskud på driften i 2021/2022 sæsonen. Det skriver klubben i en pressemeddelelse på deres Facebookside.

Basketligaen

Holbæk-Stenhus´ kedelige stime af nederlag fortsætter. Søndag blev holdet besejret af Værløse Blue Hawks.

Basketligaen

En stærk anden halvleg sikrede Horsens IC sejren, da BK Amager søndag var på besøg i Forum Horsens.