fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Aalborg Vikings

1-0 til Aalborg Vikings

BC Aarhus tog onsdag aften imod Aalborg Vikings i den første kamp i nedrykningsspillet. BC Aarhus er på forhånd kåret som favoritter i dette opgør af mange, men Aalborg Vikings der endnu ikke har formået at vinde på udebane i denne sæson, fik deres første sejr da de gæstede Aarhus.

Det var ikke just den kønneste kamp, men meget står dog på spil for de to mandskaber der begge gerne vil blive i ligaen til næste sæson. Der var i løbet af hele kampen dødt løb mellem de to hold, hvor de begge på skift havde føringen. Med under et halvt minut tilbage af kampen kom hjemmeholdet foran med 64-60, men Vikingernes Anthony Jones ville det dog anderledes og udligner i sidste øjeblik og sender kampen i overtid.

Vikingerne var bedst i overtiden og kort tid før slutfløjt endte Rasmus Søby med at få en teknisk fejl blev efterfølgende diskvalificeret, der gør at han højest sandsynligt ikke deltager i den næste kamp, der spilles i Aalborg.

”Anthony har måske den dårligste offensive kamp, han har spillet for os, men alligevel er han i stand til at finde de helt store skud frem til sidst. Det viser god moral, at han tør vinde kampen for os, og jeg er helt sikker på at vi nok skal se meget mere til ham i denne serie. Samtidig var det som om det knækkede BC Aarhus helt at se os komme tilbage på den måde, og det satte os op til sejren i overtiden”.

Fortæller vikings coach Mads Olesen om Anthony Jones efter kampen i en pressemeddelelse fra vikingerne

Det står altså nu 1-0 til Aalborg Vikings i nedrykningsspillet imod BC Aarhus. Næste kamp er lørdag d. 9 marts kl. 14.30

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Lørdag aften skal det afgøres, hvem tager titlen i årets pokalturnering. Bliver det Bakken Bears eller Randers Cimbria, der kommer til at løfte pokalen?

Basketligaen

Holbæk-Stenhus fuldendte et stort comeback og vandt fredagens opgør mod Bears Academy

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort