fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Zeke Moore skriver med Golden State Warriors´ G League-hold

Den tidligere BC Copenhagen-stjerne Zeke Moore skal i den kommende sæson spille for Golden State Warriors´ G League-hold, Santa Cruz Warriors.

Foto: Robert Dines Rasch

Zeke Moore, der tørnede ud for BC Copenhagen i Basketligaen i sidste sæson, har skrevet under på en kontrakt med Golden State Warriors´ G League-hold Santa Cruz Warriors.

Det har Zeke Moore offentliggjort på sine sociale medier.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Zeke Moore (@zeke_moore8)

Moore, der vandt prisen ´Newcomer of the Year´ i sidste sæsons Fullcourt Awards, imponerede stort for Copenhagen, hvilket resulterede i, at franske ADA Blois Basket 41 købte Moore fri af sin kontrakt i den danske hovedstad i starten af april.

Hos Nørrrebro-holdet snittede han 20,1 point, 6,1 rebounds, 3,8 assists og to steals per kamp.

Zeke Moore, der var den helt store oplevelse på Copenhagen-mandskabet i sidste sæson, overførte det gode spil fra Danmark til Frankrig, hvor han var med til at sikre ADA Blois Basket 41 oprykning til den bedste franske række, Betclic Elite.

Santa Cruz Warriors, med Zeke Moore på holdkortet, åbner den nye sæson i NBA G League den 5. november.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort

Basketligaen

Der var masser af drama, da Randers Cimbria torsdag sejrede mod Svendborg Rabbits. Kaninerne havde muligheden for at stjæle sejren til sidst, men til...

Basketligaen

Onsdag aften tog Bears Academy imod Holbæk-Stenhus i Vejlby-Risskov Hallen, og forud for opgøret havde hverken af holdene været godt kørende. Academy havde tabt...