fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Wolfpack hapser Kelly

Mathias Kelly er ny mand i Wolfpack-trøjen.

Fredag kom det frem, at Oliver Strøh var fortid his BMS Herlev Wolfpack, men københavnerklubben har været vaks ved havelågen og er allerede klar med en erstatning.

Ny mand bliver den 22 årige guard, Mathias Kelly, der har fået sin basketopvækst i Svendborg.

Kelly fik sin debut i 2012/13-sæsonen, hvor han fik en enkelt kamp. Den kommende sæson bliver Kellys syvende i Basketligaen.

Guarden spillede 26 kampe i sidste sæson. Han spillede i snit 11 minutter og scorede 2,9 point.

Med erhvervelsen af Mathias Kelly er Wolfpacks førsteholdstrup oppe på 17 spillere.

Skrevet af

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Den kronjyske klub har valgt at stoppe samarbejdet med deres træner, Martin Knezevic, der kom til klubben i sommers.

Basketligaen

Bakir Serdarevic var igen topscorer, da danskerens hold Club Básquet L´Hospitalet slog Gran Canaria med 85-69.

Bakken Bears

Den tidligere Bakken Bears-stjerne Skyler Flatten har efter en katastrofal start hos PAOK BC fundet ny klub. Fremover skal Flatten tørne ud for et...

Bakken Bears

Kvartfinalerne blev sidste stop for fire hold. Der var dog ikke nogle overraskende hold, som kom videre til næste runde i pokalen.

Basketligaen

Både Svendborg Rabbits og Team FOG Næstved vandt overbevisende, da Rabbits slog BMS Herlev, og Næstved besejrede BK Amager.

Basketligaen

En gammel kending af Randers Cimbria vender tilbage. I dag har klubben offentliggjort, at de har hentet Bakary Camara tilbage.

Bakken Bears

Bakken Bears indtræder i den europæiske turnering, ENBL, som Svendborg Rabbits også deltager i. De overtager en plads, fordi Svendborgs israelske modstander, Hapoel Beer...

Bears Academy

Holger Saugstrup Rasmussen tog et år ud kalenderne for at blive klogere på kroppen. Nu er han kommet tilbage til landets bedste række, hvor...