fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Aalborg Vikings

Willens sæson slut i Aalborg, ny serber under kurven

Aalborg Vikings må desværre tage afsked med Ryan Willen, men samtidig kommer der et nyt ansigt til klubben i form af den serbiske spiller Milan Bjegovic, skriver klubben i en pressemeddelelse.

Vi er kede af, at måtte meddele Ryan Willen er blevet skadet. Dette skete d. 18 november på udebane mod SISU, hvor Ryan i tredje periode bliver skadet efter et skudforsøg. Efter hjemturen til Aalborg og et besøg på skadestuen, må vi konstatere, at Ryan har pådraget sig en rygskade og må derfor sidde ude i mere end 2-3 måneder. Skaden gør, at Ryan ikke vil kunne spille mere i denne sæson. Derfor er Ryan og Vikings blevet enige om at afslutte samarbejdet og allerede på mandag, tager Ryan hjem til familien i USA, skriver klubben i en pressemeddelelse.

Head Coach for Aalborg Vikings Mads Olesen er ærgerlig og bedrøvet over at måtte tage afsked med en af de spillere, han vil huske for hans person:

Ryan er muligvis en af de behagelige spillere, jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med og han havde en stor værdi for det hold, som vi alle har arbejdet på i denne sæson. Jeg håber, at Ryan kommer sig hurtigt over sin rygskade og ikke mindst er jeg meget taknemmelig for hans person og væremåde på og udenfor banen.

Serbisk center styrker truppen:

Endvidere har Aalborg Vikings i et stykke tid forsøgt at finde en stor center til holdet, for at opnå en stærkere styrke under kurven, hvor Sami Eleraky huserede for vikingerne i sidste sæson.

Dette er blevet til en aftale med den serbiske center Milan Bjegovic. Bjegovic er en erfaren spiller på 30 år, som har brugt en stor del af sin karriere i den bedste serbiske liga. Han er 211 cm høj og vejer 110 kg. Han er en ægte center med sin absolutte styrke tæt på kurven. På banen han vil kunne tilføre offensive muligheder, samt være en fremtrædende skikkelse i forsvaret. Head Coach Mads Olesen mener, at Bjegovic er lige hvad Aalborg Vikings har manglet:

Vi har i længere tid ledt efter en stor mand, som kan hjælpe os i forsvaret og give os de ekstra muligheder i vores angreb, der kan skabe kampene langt mere på vores præmisser. Milan er en dygtig center med en masse erfaring fra en af de hårdeste ligaer i Europa og hans færdigheder på banen, kan være med til at tippe de tætte kampe til vores fordel.

Bjegovic ankommer til klubben d. 26 november, hvorefter Aalborg Vikings afventer hans spilletilladelse igennem forbundet bliver færdiggjort.

I dette link kan du se højdepunkter og statistikker fra Bjegovic’s karriere.http://www.zekapeka.biz/bjegovic/

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Både Svendborg Rabbits og Team FOG Næstved vandt overbevisende, da Rabbits slog BMS Herlev, og Næstved besejrede BK Amager.

Basketligaen

En gammel kending af Randers Cimbria vender tilbage. I dag har klubben offentliggjort, at de har hentet Bakary Camara tilbage.

Bears Academy

Holger Saugstrup Rasmussen tog et år ud kalenderne for at blive klogere på kroppen. Nu er han kommet tilbage til landets bedste række, hvor...

Holbæk-Stenhus

Rasmus Blak var en Holbæks helt store profiler i deres første sæson i Basketligaen. Efter en sæson for klubben i Basketligaen, skiftede han Danmark...

Basketligaen

Formstærke Horsens IC vandt deres ottende kamp i træk i Basketligaen, da de besejrede Bears Academy med 56-88.

Basketligaen

Det blev en Randers-sejr, da de havde besøg af BMS Herlev søndag eftermiddag. Kampen sluttede 86-76 til Randers Cimbria.

Bakken Bears

Bakken Bears fortsatte den ubesejrede stime i Basketligaen, da de søndag slog Team FOG Næstved med 98-77.

Basketligaen

BK Amager må undvære Tomas Bjarkason, som skal opereres i knæet og først er tilbage i det nye år, mens sæsonen er slut for...