fbpx
Connect with us

Basketligaen

Viktor Lorenzen drager mod udlandet: ” Det er nu jeg ligesom skal gribe chancen”

Viktor Lorenzen skifter efter fire sæsoner i Basketligaen til Italien, hvor han har landet en kontrakt hos Sambenedettese Basket.

24-årige Viktor Lorenzen skifter tilværelsen i den danske hovedstad ud med San Benedetto del Tronto i Italien. Lorenzen har skrevet under på en kontrakt med Sambenedettese Basket, der spiller i Serie C Gold, den tredjebedste række i Italien.

Det har danskerens agent, Mauro Lot, offentliggjort på Instagram.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Mauro Lot (@mauro.lot.agent)

Lorenzen har siden sæson 2016/17 spillet i Basketligaen. Den 198 centimeter høje shooting guard fik sin debut i Basketligaen for SISU og har siden hen været forbi BMS Herlev, dengang BMS Herlev Wolfpack, og senest Copenhagen Basketball, nu omdøbt til The View Copenhagen, hvor han tilbragte den forgange sæson.

Men nu er det blevet tid til at tage på karrierens første udlandseventyr, og Viktor Lorenzen forlader derfor Basketligaen.

“Jeg har været glad for mine tre år i ligaen og føler, at jeg har udviklet mig en del. Jeg regner da også stærkt med at komme tilbage. Jeg har i noget tid villet prøve udlandet lidt an, men har været bundet til København af studiet. Nu har jeg mulighed for at tage en pause og tænker, at det er nu jeg ligesom skal gribe chancen, så det har været det udslagsgivende,” siger Viktor Lorenzen til Fullcourt.dk. og fortsætter:

“Jeg regner med noget ansvar (hos Sambenedettese, red.) og en hverdag med fuld fokus på basket,” fortæller han afsluttende.

Viktor Lorenzen snittede 6,7 points, 2,4 rebounds og 2,5 assists per kamp for hovedstadsklubben i sidste sæson.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 20 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Basketligaen