fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Aalborg Vikings

VIDEO: Mads Olesen – Vi ikke i krise, der er forstærkninger på vej

Efter 9 nederlag i træk i den bedste danske liga har Aalborg Vikings i den grad været presset. Nogle tætte nederlag har kostet dem dyrt, og de ligger derfor sidst på tabellen med 0 point.

Fullcourt fangede headcoach for Vikingerne, Mads Olesen efter cup-kampen i mod Svendborg Rabbits, for at hører om der er tale om en krise eller blot en lille nedtur som snart kan være ovre. Mads Olsen fortæller blandt andet i interviewet, at der måske er en ny spiller at finde i Aalborg trøjen i løbet af december måned.

Mads Olesen om Vikings nedtur:

Annonce. Scroll for at læse videre.
Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

BMS Herlev hentede sin syvende sejr i sæsonen, da Bears Academy blev besejret med 61-68,

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stensikkert med 76-105 lørdag eftermiddag, da de gæstede Amagerhallen og BK Amager.

Basketligaen

Randers Cimbria fortsatte de imponerende takter, da det lørdag eftermiddag blev til en overbevisende hjemmebanesejr mod Holbæk-Stenhus på 96-63.

Basketligaen

Bears Academy tog torsdag aften fusen på Team FOG Næstved, der blev besejret med 102-104. Academy lavede et flot comeback og tildelte Næstved deres...

Basketligaen

Onsdag var der to kampe på programmet i Svendborg. Først landskampen mellem Danmark og Australien. Og bagefter var der basketball på programmet igen. Værterne...

Basketligaen

Tirsdag kunne ligaens førerhold, Team FOG Næstved, præsentere et underskud på driften i 2021/2022 sæsonen. Det skriver klubben i en pressemeddelelse på deres Facebookside.

Basketligaen

Holbæk-Stenhus´ kedelige stime af nederlag fortsætter. Søndag blev holdet besejret af Værløse Blue Hawks.

Basketligaen

En stærk anden halvleg sikrede Horsens IC sejren, da BK Amager søndag var på besøg i Forum Horsens.