fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Aalborg Vikings

Vikingerne jagter point imod Værløse

Aalborg Vikings spiller for anden kamp i træk på hjemmebane og denne gang kommer Værløse BBK på besøg i Aalborg Stadionhal på en lørdag eftermiddag skriver klubben i en pressemeddelelse.

Aalborg Vikings havde deres første hjemmekamp d. 10 Oktober, hvor KanalSport havde TV-premiere på dækningen af Basketligaen. Det blev dog til en udebanesejr for gæsterne fra Hørsholm 79’ers og Vikingerne står uden sejr i de første 4 kampe af denne sæson. Det var en intens kamp, hvor føringen skiftede flere gange, men trods en føring på 62-59 i starten af fjerde og sidste periode formåede Vikingerne ikke at lukke kampen.

Der er derfor lagt op til endnu en intens kamp i Aalborg Stadionhal, når Værløse BBK gæster stadionhallen lørdag kl. 15. Værløse BBK har også haft en svær start på sæsonen og kommer til Aalborg med tre nederlag og har endnu deres første sejr til gode.

Aalborg Vikings har generelt haft svært ved at få tingene til at fungere gennem en hel kamp, trods at de amerikanske og danske profiler har formået at spille på et solidt niveau. Igennem de 4 første kampe, har det unge Vikings mandskab spillet godt i perioder mens samtidigt haft perioder med et meget lavt niveau, der har kostet dem nogle point.

Værløse BBK kommer til Aalborg med et nederlag på hjemmebane til Svendborg Rabbits og med tre hjemmekampe i træk, bliver det Værløses første udebanekamp i år. Deres hold er ligesom Vikings et meget ungt hold, krydret med et par amerikanske profiler i form af Richard Delk og Justin Baker. Desuden er den islandske landsholdsspiller Axel Karason også en spiller, der er værd at holde øje med.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Aalborg Vikings har altid spillet tætte kampe mod Værløse BBK og det kan kun blive en tæt fight mellem de to klubber. Værløse gjorde deres entré i Basketligaen i sæson 2010/11 og siden da er det blevet til 6 opgør mellem de to klubber uden at nogen af mandskaberne har formået at vinde med mere end 9 point!

Det ser ud til at blive en spændende kamp d. 13 oktober mellem de to unge mandskaber og sikkert er det, at et af holdene kommer derfra med sæsonens første sejr.

Historie

Efter flere år i 1. division lykkedes det Værløse at rykke op i Basketligaen i sæson 10/11. Her sluttede Værløse på en 8. plads med 8 sejre, mens Vikingerne måtte nøjes med en 9. plads efter 5 sejre. I sæson 11/12 sluttede Værløse på en 7. plads med 11 sejre – igen én placering højere end Vikingerne, der endte på en 8. plads efter 9 sejre.
De interne opgør er blevet afgjort med cifrene:

I 10-11
66-70 til Værløse (+4)
84-80 til Vikings (+4)
84-76 til Værløse (+8)

i 11-12:
79-73 til Værløse (+6)
76-67 til Værløse (+9)
70-73 til Værløse (+3)

Annonce. Scroll for at læse videre.

Skader:

Aalborg Vikings er uden Niels Koch Andreasen, Phillip Christiansen, som er langtidsskadet og Lasse Kristiansen, som er ude efter en fodoperation i 4-6 uger.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Onsdag var der to kampe på programmet i Svendborg. Først landskampen mellem Danmark og Australien. Og bagefter var der basketball på programmet igen. Værterne...

Basketligaen

Tirsdag kunne ligaens førerhold, Team FOG Næstved, præsentere et underskud på driften i 2021/2022 sæsonen. Det skriver klubben i en pressemeddelelse på deres Facebookside.

Basketligaen

Holbæk-Stenhus´ kedelige stime af nederlag fortsætter. Søndag blev holdet besejret af Værløse Blue Hawks.

Basketligaen

En stærk anden halvleg sikrede Horsens IC sejren, da BK Amager søndag var på besøg i Forum Horsens.

Basketligaen

En suveræn fjerde periode af Bears Academy betød, at BC Copenhagen måtte forlade Vejlby-Risskov Hallen i det nordlige Aarhus uden sejr. Academy vandt med...

Basketligaen

Siler Schneider skifter til Rasta Vechta, der spiller i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

BMS Herlev leverede endnu en overraskelse, da de lørdag eftermiddag besejrede Svendborg Rabbits med 87-79.

Bakken Bears

Team FOG Næstved har i den grad meldt sig ind i kampen om førstepladsen i Basketligaen, efter de tirsdag besejrede Bakken Bears i Aarhus....