fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Værløse tæt på at knække SISU – Rutinen tog over og vandt kampen

Der var fornem besøg i Farum Arena, da Værløse tog i mod SISU foran de 1.100 fremmødte tilskuere, hvor også USA’s ambassadør, Rufus Gifford var på lægterne til kampen.

Peter Møller - Værløse - Robert Dines Rasch

Rufus Gifford holdte ifølge Frederiksborg Amts Avis tale for Værløses Erhvervsklub, og havde da også lidt tid til at små-sludre med de to hold inden kampen gik igang. Dog var der ikke meget at glæde sig over for Værløse udover de mange fremmødte tilskuere, da holdet taber kampen 88-91 efter et overtids drama.

Det unge hold fra Værløse kunne sagtens have vundet kampen over gæsterne fra SISU, men er ikke kølige nok til at afslutte kampen i de sidste sekunder a fjerde periode, hvor heller ikke SISU rent faktisk er gode nok til at afgøre kampen. Dette betød overtid!

– Vi kunne have holdt vores forespring på 8 point, som vi havde i 3 periode. Derudover skulle vi have holdt bedre fat i reboundsne, som de dominerede idag, fortæller Peter Møller efter kampen der endnu engang var fantastisk for Værløse med sine 26 point, 3 rebounds, 2 assists og en enkelt 1 steal.

Læs også: Dario Saric kåret til årets Young Men 2013, danske Rasmus Larsen blev nr. 12

I overtiden er det dog meget hurtigt SISU der lægger sig i front, og med Mickey Dennis og hans rutine i armene sørger gentofte-drengene at lukke kampen og stikke af med en sejr.

Annonce. Scroll for at læse videre.

– Mickey Dennis var utrolig kølig i det sidste minut, og det var ham som afgjorde kampen for SISU, afslutter den unge guard med at fortælle til Fullcourt, som virkeligt har hævet sit niveau især i denne sæson i Værløse.

Mickey Dennis og Joe Benjamin var begge suveræne for SISU i kampen med henholdsvis 23 point, 9 rebounds, 5 assists, 1 steal og 23 point, 14 rebounds, 1 assist og 1 steal.

For Værløse var det som sagt Peter Møller der leverede sammen med Jordan Clarke med sine 20 point, 18 rebounds, 3 assist, og 1 steal.

(Artikel Foto: Boba Keseric)
(Tekst Foto: Robert Dines Rasch)

Annonce. Scroll for at læse videre.
Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Holbæk-Stenhus´ kedelige stime af nederlag fortsætter. Søndag blev holdet besejret af Værløse Blue Hawks.

Basketligaen

En stærk anden halvleg sikrede Horsens IC sejren, da BK Amager søndag var på besøg i Forum Horsens.

Basketligaen

En suveræn fjerde periode af Bears Academy betød, at BC Copenhagen måtte forlade Vejlby-Risskov Hallen i det nordlige Aarhus uden sejr. Academy vandt med...

Basketligaen

Siler Schneider skifter til Rasta Vechta, der spiller i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

BMS Herlev leverede endnu en overraskelse, da de lørdag eftermiddag besejrede Svendborg Rabbits med 87-79.

Bakken Bears

Team FOG Næstved har i den grad meldt sig ind i kampen om førstepladsen i Basketligaen, efter de tirsdag besejrede Bakken Bears i Aarhus....

Internationalt

Danske Peter Møller er efter to flotte kampe blevet kåret som Player of the Week i Sverige.

Bakken Bears

Bakken Bears levede op til favoritrollen, da de søndag slog Holbæk-Stenhus med 56-96.