fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Aalborg Vikings

Værløse nedlagde vikingerne

Aalborg Vikings besøgte Søndersøhallen til en kamp om point i bunden af Basketligaen. Til dagens kamp måtte Aalborg Vikings undvære den nye pointguard Luis Guzman, som sad ude med en skade han pådrog sig I midtugens kamp mod Randers, skriver de nordjyske vikinger i en pressemeddelelse.

Et stærkt kæmpende Vikings mandskab matte se Værløse starte i en zone der gav lidt angrebsproblemer i starten af perioden. Vikings fandt dog noget af løsningen og 1. periode endte 21 – 17 i Værløses favør.

Kampen bølgede frem og tilbage hele tiden med skiftende føringer, dog det meste af tiden til Værløses fordel. Specielt Milan Bjegovic tiltrak sig meget opmærksomhed af Værløse forsvaret, der dobbelt teamede og derfor tvang Bjegovic til at aflevere bolden videre til holdkammeraterne. Værløses Axel Karason har på det seneste spillet god tog hans forsvarsatkioner var med til at holde Vikings fra at komme foran inden halvlegen til stillingen 41-39.

Vikings anden nye amerikaner Anthony O’Neal-Jones leverer en rigtig fin indsats og er godt skydende og er sammen med Niels K. Andreasen Vikings to bedste spillere. Og netop disse er med til at holde Aalborg inde i kampen i 3. periode, hvor Vikings med 2 minutter tilbage af perioden kun er bagud med 1 point. Til sidst trækker hjemmeholdet dog fra og perioden ender med 19-13 i Værløses favør.

4. periode giver lidt tid til Kristian Norsgaard, der får skabt lidt ro på Værløse mandskabet. Hjemmeholdet trækker stille og roligt fra Vikingerne, der aldrig for bragt spænding omkring resultatet. Perioden slutter 13-6 til Værløse, der sikrer sig en samlet sejr på 73-58.

Efter kampen havde head coach Mads Olesen dette at sige til opgørets udfald:

“Vi kan spore fremgang i vores forsvar i forhold til vores seneste kamp. Guzman er ikke med i dag pga. en skade og vi ser frem til at få ham med igen.”

Topscorer for Værløse BBK: Richard Delk 25 point & 8 rebounds, Justin Baker 15 point & 14 rebounds, Axel Karason 15 point & 5 rebounds.

Topscorer for Aalborg Vikings: Anthony Jones 17 point & 5 rebounds, Niels K. Andreasen 14 point & 2 assists.

Kampens spiller: Richard Delk, Værløse BBK.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Lørdag aften skal det afgøres, hvem tager titlen i årets pokalturnering. Bliver det Bakken Bears eller Randers Cimbria, der kommer til at løfte pokalen?

Basketligaen

Holbæk-Stenhus fuldendte et stort comeback og vandt fredagens opgør mod Bears Academy

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort