Rasmus Nørgaard vælger Værløse Basket og Peter Møller er klar til større ansvar

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Værløse har til holdet i den bedste række fået tilgang af den 205 cm høje center Rasmus Nørgaard, skriver klubben i en pressemeddelelse. På trods af sine blot 22-år har Rasmus flere års erfaring i den bedste række, hvor han tidligere har spillet for Åbyhøj, Næstved og senest Falcon. Sidste sæson lavede Rasmus 1,5 point i gennemsnit på 7 minutter, men har potentialet mere – ikke mindst på grund af hans gode fysik.

Træner Thomas Silfen udtaler:

Rasmus kommer med lidt erfaring fra ligaen, og har allerede vist sit værd for Næstved og Falcon, hvor han har holdt højt niveau i forhold til de opgaver han har fået på banen på en god måde. Vi forventer at han vil fortsætte med holde et højt niveau. Vi er glade for, at Rasmus har valgt Værløse, og vil sørge for at han føler sig som en del af familien.

Rasmus Nørgaard er ikke overraskende tiltænkt en rolle under kurven sammen med amerikaneren Justin Baker, U18 talentet Jacob Enevold Jensen, og hjemvendte Bjørn Holmgren, der alle er over 200 cm høje.

Også Peter Møller fra klubbens talentfulde 94’er årgang har meldt sig klar til endnu en sæson i Værløsetrøjen. Peter Møller er blot 18 år, men snittede alligevel 3,5 point på 13 minutter i sidste sæson, hvor han primært fungerede som back-up for Peter Simonsen. Efter et veloverstået U18 EM, hvor Peter igen var en af Danmarks meste, er han i den kommende sæson udset en større rolle på holdet.

Elitechef Jimmie Petersen vurderer Peter Møller således: ”

Peter er en spændende spiller, der både kan skyde og drive imod kurven, og samtidig har et godt blik for sine holdkammerater. Han har et lysende talent som kun få andre i Danmark, og vi forventer at Peter bliver en af holdets bærende kræfter i den kommende sæson, ligesom han har været det på U18 landsholdet.

Rasmus Nørgaard, Peter Møller og de øvrige Værløse-spillere kan opleves første gang den 26. september kl. 19.00 i Søndersøhallen.

Se andre spændende artikler