Glarbjerg forlader Danmark til fordel for Spanien

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Der har været store spekulationer omkring hvor Danmarks helt store talent Rasmus Glarbjerg ville fortsætte karrieren i den kommende sæson. Nu er det hele dog på plads, og for de næste fire år har Rasmus skrevet under med klubben Manresa fra Katalonien.

Planen omkring Glarbjergs skifte er at den store dansker i første omgang må nøjes med at optræde for andetholdet i EBA – den fjerdebedste række. Dog forventes der at Rasmus allerede i sit første år debuterer i den bedste række. Samtidigt har Rasmus en årlig option i sin kontrakt der siger at han må forlade klubben for at tage skridtet videre i karrieren, nemlig til NBA.

Jørgen de Linde Lind udtaler følgende til til Frederiksborg Amts Avis:

Manresa er stolte af at have et af de mindste budgetter i den bedste rækker, og det gør det til en god udviklingsplads for Rasmus. Der er ikke så lang vej for at komme til at spille og få lov til at prøve sig af mod storklubber som Barcelona og Real Madrid, siger Rasmus Glarbjergs ungdomstræner og bindeled for de mange interesserede storklubber.

Klubben har blandt andet haft æren af spansk-congolesiske Ibaka der i sæsonen 2008/2009 optrådte for klubben før han efterfølgende drog til NBA.

Se andre spændende artikler