fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Værløse stjæler sejren i Nørrebrohallen

Det blev en tæt kamp mellem Stevnsgade og Værløse, men hjemmeholdet formåede ikke at hive deres første sejr hjem.

Arkivfoto: Robert Dines Rasch

Lørdagens kamp mellem Stevnsgade Copenhagen og Værløse var nok på papiret en Stevnsgades bedste chance i år for at hente sine første point hjem i sæsonen.

På hjemmebane med Filip Rajovic og Alassan Touray mod oprykkerne fra Værløse skulle den første sejr hentes hjem på Nørrebro. Første periode gik da også som den skulle, da hjemmeholdet vandt 18-15. De to hjemvendte profiler levede op til holdets forhåbninger med 12 af holdets point. For udeholdet var det amerikaneren Austin Pope, som bar det største læs med ni point i perioden.

Anden periode stod i Værløses tegn. Perioden blev vundet med 13 point. Værløse skød sig i førersædet med fem treere i perioden, mens Rajovic var den eneste Stevnsgadespiller, som scorede et field goal i perioden. Stillingen var 32-42 ved halvleg. Rajovic førte an med 16 point, mens Austin Pope havde 11.

Tredje periode var en smule bedre for hjemmeholdet, som her fik ramt fire treere, men Værløse spillede endnu en stærk periode og forøgede deres føring. Stillingen på vej ind i fjerde periode var derfor 52-67 til gæsterne. I sidste periode kom Stevnsgade endelig igen. Københavnerne fik en god hjælp fra Nebosja Mitrovic, der med seks point på to minutter gav et godt boost. Med halvandet minut igen satte Alassan Touray sin tredje treer reducerede til 71-74. Mathias Bak Christensen lukkede imidlertid kampen med fem point i streg, og gav derfor Værløse sejren på 71-79.

Stevnsgades bedste chance for en sejr løb i ud sandet. Filip Rajovic blev topscorer med 22 point, mens Touray scorede 19. Ingen anden Stevnsgadespiller scorede mere end otte point. Stevnsgades topscorer og lyspunkt i sæsonen, Stefan Jevric, havde kun fem point og må siges at være inde i en dårlige periode. 11, ni og nu fem point er, hvad han har scoret i de sidste tre kampe. Hvis Stevnsgade skal hente sin første sejr på onsdag, når de igen møder Værløse, er holdet nødt til at få stærke præstationer fra både Rajovic, Touray og Jevric.

Austin Pope scorede 22 for udeholdet, mens Mathias Bak Christensen scorede 16 og Karl Boje Formann leverede 15. Værløse kan med en sejr på onsdag bringe sig á point med EBAA på andenpladsen i Pro B.

Skrevet af

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Lørdag eftermiddag mødtes Værløse Blue Hawks og BC Copenhagen. Det blev et opgør, som bød på tæt basketball, men det blev hjemmeholdet, der sluttede...

Basketligaen

Sejren var ikke til at tage fejl af, da Horsens IC besejrede BMS Herlev med 36 point. Efter de fire perioder var stillingen 84-48.

Basketligaen

14-årige Oskar Skaaning kan nu kalde sig den yngste debutant i Basketligaens historie, efter han lørdag fik otte minutter i Bears Academy´s nederlag til...

Basketligaen

Den tidligere Randers Cimbria-spiller Mikel Beyers skal i sæson 2023/24 spille i den bedste slovenske række.

Basketligaen

Den danske landsholdsspiller Jonathan Klussmann skifter til Fundación Globalcaja La Roda i Spanien. La Roda spiller i landets tredjebedste række.

Basketligaen

Efter en tæt kamp mellem BMS Herlev og BK Amager, kunne hjemmeholdet fejre en sejr i deres åbningskamp i denne sæson af Basketligaen. BMS...

Bakken Bears

Bakken Bears slap med skrækken, da de tirsdag var lige ved at smide en 23-points føring over styr. Bjørnene slog Horsens IC med 94-87.

Basketligaen

Nørrebrohallen bød på basket i topklasse, da BC Copenhagen og Svendborg Rabbits mødtes. Gæsterne fra Fyn løb med sejren, der lød på 67-73 over...