Værløse stjæler sejren i Nørrebrohallen

Det blev en tæt kamp mellem Stevnsgade og Værløse, men hjemmeholdet formåede ikke at hive deres første sejr hjem.

Arkivfoto: Robert Dines Rasch

Lørdagens kamp mellem Stevnsgade Copenhagen og Værløse var nok på papiret en Stevnsgades bedste chance i år for at hente sine første point hjem i sæsonen.

På hjemmebane med Filip Rajovic og Alassan Touray mod oprykkerne fra Værløse skulle den første sejr hentes hjem på Nørrebro. Første periode gik da også som den skulle, da hjemmeholdet vandt 18-15. De to hjemvendte profiler levede op til holdets forhåbninger med 12 af holdets point. For udeholdet var det amerikaneren Austin Pope, som bar det største læs med ni point i perioden.

Anden periode stod i Værløses tegn. Perioden blev vundet med 13 point. Værløse skød sig i førersædet med fem treere i perioden, mens Rajovic var den eneste Stevnsgadespiller, som scorede et field goal i perioden. Stillingen var 32-42 ved halvleg. Rajovic førte an med 16 point, mens Austin Pope havde 11.

Tredje periode var en smule bedre for hjemmeholdet, som her fik ramt fire treere, men Værløse spillede endnu en stærk periode og forøgede deres føring. Stillingen på vej ind i fjerde periode var derfor 52-67 til gæsterne. I sidste periode kom Stevnsgade endelig igen. Københavnerne fik en god hjælp fra Nebosja Mitrovic, der med seks point på to minutter gav et godt boost. Med halvandet minut igen satte Alassan Touray sin tredje treer reducerede til 71-74. Mathias Bak Christensen lukkede imidlertid kampen med fem point i streg, og gav derfor Værløse sejren på 71-79.

Stevnsgades bedste chance for en sejr løb i ud sandet. Filip Rajovic blev topscorer med 22 point, mens Touray scorede 19. Ingen anden Stevnsgadespiller scorede mere end otte point. Stevnsgades topscorer og lyspunkt i sæsonen, Stefan Jevric, havde kun fem point og må siges at være inde i en dårlige periode. 11, ni og nu fem point er, hvad han har scoret i de sidste tre kampe. Hvis Stevnsgade skal hente sin første sejr på onsdag, når de igen møder Værløse, er holdet nødt til at få stærke præstationer fra både Rajovic, Touray og Jevric.

Austin Pope scorede 22 for udeholdet, mens Mathias Bak Christensen scorede 16 og Karl Boje Formann leverede 15. Værløse kan med en sejr på onsdag bringe sig á point med EBAA på andenpladsen i Pro B.

Bakken Bears har mandag offentliggjort, at de er gået ind i det internationale samarbejde ´Lucentum Basketball Hub´, som den spanske klub HLA Alicante står...

Team FOG Næstved må sige farvel til amerikanske Max Rice, der har ønsket at vende hjem til USA.

Efter et meget tæt opgør mod Randers Cimbria sluttede Bakken Bears kampen af med manér, hvilket sikrede dem en flot sejr på 81-93.

Team FOG Næstved sikrede sig en flot sejr torsdag aften, da de efter overtid besejrede Randers Cimbria med 114-109.

Nyhedsoversigt

Svendborg Rabbits er fortsat ubesejret i sæsonen, efter de lørdag slog Holbæk-Stenhus på hjemmebane.

Trods en flot første halvleg led Bears Academy lørdag eftermiddag et nederlag til Randers Cimbria på 93-73.

En stor fjerde periode af Svendborg Rabbits sikrede dem en hjemmebanesejr på 76-74 mod Randers Cimbria.

Bakken Bears hentede sæsonens første sejr, da de gæstede Holbæk-Stenhus. Kampen endte 77-103 i Bakkens favør.