fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Værløse overmatchet af Bakken Bears i Aarhus

Bakken Bears var dominerende, da Værløse Blue Hawks fredag blev besejret med 108-78 i Smilets By.

Foto: Heinzefoto

Fredag aften fik Bakken Bears revanche mod Værløse Blue Hawks, da de i Aarhus slog Værløse Blue Hawks med 108-78.

Blue Hawks gjorde tidligere på sæsonen det onde ved Bakken Bears, de de hjemme i Søndersøhallen tildelte Bakken Bears deres første nederlag i sæsonen. Derfor var det et hævntørstigt aarhusiansk mandskab, der tog imod Værløse Blue Hawks i Sparekassen Danmark Basketball Center.

Kampen var med undtagelse af opgørets første minutter aldrig tæt, da Bakken Bears i løbet af første periode fik etableret en komfortabel føring, som Værløse aldrig fik indhentet. I pausen var Bears allerede foran med 57-32.

Bakken Bears var suverænt bedst i første halvleg, hvor Værløse slet ikke kunne følge med. Holdet fra Smilets By var dog ikke nær så dominerende i anden halvleg, men alligevel blev kampen aldrig tæt. I tredje periode blev føringen øget med seks point, mens Værløse vandt fjerde periode med 23-24.

Kampens topscorer var Bakkens Elijah Childs, der scorede 20 point. Childs udnyttede sin styrke og var særligt effektiv under kurven. Amerikaneren havde flere dunks og spillede en flot kamp. Michel Diouf scorede 18 point for Bjørnene. 

Mikkel Hauge førte scoringen for Værløse med 16 point.

Med sejren har Bakken Bears nu vundet syv kampe ud af ti kampe i denne sæson, mens Værløse Blue Hawks fortsat har fire sejre i 11 kampe.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort

Basketligaen

Der var masser af drama, da Randers Cimbria torsdag sejrede mod Svendborg Rabbits. Kaninerne havde muligheden for at stjæle sejren til sidst, men til...

Basketligaen

Onsdag aften tog Bears Academy imod Holbæk-Stenhus i Vejlby-Risskov Hallen, og forud for opgøret havde hverken af holdene været godt kørende. Academy havde tabt...