fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Værløse Blue Hawks skriver med to talenter fra Falcon

Værløse Blue Hawks har hentet to Falcon U19-spillere til klubben i form af Noah Baker og Hannibal Offenberg.

Værløse Blue Hawks har hentet Noah Baker og Hannibal Offenberg til klubben.

Det har klubben bekræftet på sin facebookside.

Noah Baker havde sin basketopvækst hos Falcon på Frederiksberg. Derudover har han spillet et år på EVN. Baker var i sisdste sæson en del af det succesfulde Falcon U19-hold, der vandt Scania Cup og blev pokalmestre, mens semifinalerne blev endestationen i ligaen. Den unge point guard spillede også med i 1. division, hvor han snittede 8,8 point per kamp.

Hannibal Offenberg har været forbi Hvidovre, Copenhagen Future og senest hos Falcon nøjagtig ligesom Noah Baker. I 1. divison snittede Offenberg 11,8 point per kamp.

Værløse Blue Hawks rykkede i sidste uge Gustav Halbye og Rasmus Vindfeld op på ligaholdet, der efterhånden nærmer sig en komplet trup.

Falcons succesfulde U19-hold har sendt flere spillere til forskellige Basketliga-klubber, da Silas Oriane er endt hos Bears Academy, mens Morgan Brohammer og Magnus Larsen i den kommende sæson skal tørne ud for BMS Herlev.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort

Basketligaen

Der var masser af drama, da Randers Cimbria torsdag sejrede mod Svendborg Rabbits. Kaninerne havde muligheden for at stjæle sejren til sidst, men til...

Basketligaen

Onsdag aften tog Bears Academy imod Holbæk-Stenhus i Vejlby-Risskov Hallen, og forud for opgøret havde hverken af holdene været godt kørende. Academy havde tabt...