fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Værløse Blue Hawks har første mand på plads

Peter Møller fortsætter karrieren hos Værløse Blue Hawks. Danskeren har tirsdag forlænget med det Nordsjællandske mandskab.

Foto: Sam's Photos

Værløse Blue Hawks sluttede sidste sæson af med at vinde Pro B-rækken foran konkurrenterne fra BMS Herlev Wolfpack. Sidste sæsons præstationer skyldes i høj grad et højt niveau af profilerne Martin Poulsen, Mathias Bak, Koch Bar og Peter Møller, mens også Asbjørn Nerlov er værd at nævne i denne sammenhæng.

De tre førstnævne er alle fortid i den sjællandske klub. Både Martin Poulsen og Mathias Bak er skiftet til Team FOG Næstved, og Koch Bar er ligeledes skiftet til en konkurrent i Basketligaen. Horsens IC har sat kløerne i 211 centimeter lange center, og dermed har Værløse mistet tre af holdets største profiler.

Men Peter Møller følger ikke trop. I stedet har danskeren forlænget sin kontrakt med sidste sæsons Pro B-vindere, skriver klubben på deres facebookside.Der er på nuværende tidspunkt intet udmeldt med hensyn til Asbjørn Nerlovs fremtid.

Peter Møller snittede 12,8 point, 2,6 rebounds og 2,1 assists I sidste sæson, og der er således tale om en vigtig signing for Værløse. Ikke nok med at Møller har meget at bidrage med spilmæssigt, har danskeren også en masse erfaring at give videre til de unge spillere på holdet, og det er uden tvivl noget, som ledelsen i Værløse har haft in mente, da de sad ved forhandlingsbordet med den 27-årige forward.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Efter en sikker sejr på 4-0 i finaleserien, kan Bakken Bears atter kalde sig danske mestre. De kunne løfte pokalen efter en sejr i...

Bakken Bears

Bakken Bears fik udbygget deres føring i finaleserien, da de på udebane i Næstved besejrede Team FOG med 81-94 i kamp to.

Basketligaen

Kamp et sluttede med en sejr til Bakken Bears, men Næstveds Oliver Klit kan se aftenens kamp sluttede med en sejr til Næstved, takket...

Basketligaen

Tidligere meldte BMS Herlev ud, at de ikke forlængede samarbejdet med deres mangeårige træner, Adrian Moss. Nu har klubben fundet en ny træner, som...

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

Basketligaen

Horsens IC meddeler på Facebook, at klubben har forlænget aftalen med Liam Churchill for endnu en sæson.

Basketligaen

BK Amager sejrede søndag i Aarhus, hvor Bears Academy led et 61-64-nederlag.

Bakken Bears

Frederik Drejer var topscorer for en decimeret Bakken Bears-trup, da ENBL-mesteren fra Aarhus fredag aften slog Svendborg Rabbits med 62-86.