fbpx
Connect with us

Basketligaen

Værløse Blue Hawks forlænger med nøglespiller

Asbjørn Nerlov fortsætter hos Værløse Blue Hawks.

Værløse Blue Hawks har forlænget kontrakten med den 21-årige Asbjørn Nerlov. Det bliver den fjerde sæson i Basketligaen for den unge Nerlov.

I den afsluttede sæson var Nerlov en af fem Værløsespillere som scorede 10 point eller mere per kamp. Han deltog i tredjeflest kampe og leverede 10 point, 2,3 rebounds og 3,5 assists per kamp på lidt over 24 minutter.

Asbjørn Nerlov er en alsidig spiller, som kan spille flere forskellige positioner i både angrebet og forsvaret. Klubben har set ham som en vigtig brik at få på plads og han er derfor den første spiller, som bliver præsenteret i Værløses nye ligatrup.

Cheftræner, Susie Heede, er glad for at have Nerlov i truppen i endnu en sæson: “Asbjørn bidrager altid med energi og stor spillelyst – og ikke mindst konkurrencementalitet. Han byder altid ind med det vi har brug for i den givne situation, går altid all in for sit hold og så har han et kæmpe repertoire – han spiller teknisk og taktisk positionerne 1-4 med stor lethed,” siger hun til Fullcourt.dk

I den seneste sæson spillede Blue Hawks med i toppen af Pro B, hvor de endte på en andenplads med to point op til BMS Herlev Wolfpack. Wolfpack havde imidlertid spillet en kamp mere end Værløse og klubberne havde et opgør tilgode internt. Forventningerne til næste sæson er derfor høje.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Basketligaen