fbpx
Connect with us

Basketligaen

Værløse Blue Hawks forlænger med landsholdsspiller

Få dage efter at Værløse Blue Hawks forlængede kontrakten med Asbjørn Nerlov, har man endnu en gang forlænget kontrakten med en af klubbens største profiler. Denne gang er der tale om guarden Martin Poulsen, der har skrevet under på en 1-årig aftale med Værløse Blue Hawks.

Martin Poulsen skiftede til klubben i sidste sæson efter et år på college. Tilbagevenden til Danmark og Søndersøhallen havde det formål for Poulsen, at han skulle genvinde glæden ved basketball samtidigt med, at han ville få en mere fremtræden rolle.

Begge kriterier blev opfyldt, og flere krav er kommet til, dog ikke nogle som Værløse ikke kan leve op til.

“Det vigtigste for mig i mit valg af klub er, at jeg har kunne udvikle mig som spiller både til træning og med kampminutter og samtidig have tid til mit studie. Det har fungeret rigtig godt i sidste sæson i Værløse, så derfor ønsker jeg at fortsætte,” siger Martin Poulsen til Værløse Blue Hawks hjemmeside.

Ikke alene er Værløse den klub, hvor hverdagen med basketball og studiet lettest går op for Martin Poulsen, han fortæller også, at det glæder ham, at Værløse som hold formåede at hæve niveauet, som sæsonen skred frem.

Landsholdsudtagelse

I sidste sæson var Martin Poulsen en af de mest markante profiler i Basketligaens Pro B og af danskere på tværs af de to rækker, Pro A og Pro B. Han snittede 15.8 point, 4.4 rebounds og 2.4 assists pr. kamp, hvilket svarer til, at Poulsen var blandt den bedste trejdedel af alle Basketligaens spillere i alle tre kategorier i sidste sæson.

Hvis vi ser nærmere på tallene svarer 15.8 point til, at Poulsen var den 10. mest scorende spiller i Basketligaen. Derudover var han nr. 33 over rebounds og nr. 29 over assists.

Det fine spil og statistiker, som Martin Poulsen leverede for Værløse Blue Hawks, kastede også en landsholdsudtagelse af sig i februar. Landstræner Erez Bittman har uden tvivl kunne lide, hvad han så fra den 22-årige guard.

Fremtiden må dog vise, om Poulsen finder vej til landsholdstruppen igen, men først står den nye sæson med Værløse Blue Hawks for døren.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Jeg er skribent på Basketligaen. Når jeg ikke skriver artikler på Fullcourt, skriver jeg helt sikkert på en anden historie, da jeg til daglig studerer journalistik. Jeg har en stor interesse for basketball og et blødt punkt for DeMar DeRozan og Donovan Mitchell.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Basketligaen