Værløse Blue Hawks besejrer Copenhagen Basketball i sikker stil

Værløse grundlagde sejren i anden periode, hvor man var foran med 20 point til halvleg.
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Tirsdag aften dannede Nørrebrohallen rammen om et Pro B-opgør mellem Copenhagen Basketball og Værløse Blue Hawks. Det var udeholdet fra Værløse, der kunne tage en mere eller mindre kontrolleret sejr på 89-70, efter at have vist flot forsvarsspil.

Copenhagen Basketball var uden holdets største profil Patrick Burke.

Forsvaret var nøglen til Værløse-sejr

Kampen startede i højt tempo, og begge hold havde tydeligvis en plan om at komme ud og trykke modstanderen. Selvom dette resulterede i en del turnovers og personlige fejl fra begge mandskaber, var det alligevel ikke til hinder for, at Copenhagen lykkedes med at holde Værløse bag sig i kampens begyndelse.

Værløse-spillerne fandt dog hinanden bedre i forsvaret, og dermed blev fraværet af hjemmeholdets helt store profil, Patrick Burke, mere og mere tydelig, som minutterne gik.

Som et resultat heraf blev Værløse mere og mere dominerende i rebound-spillet, samtidigt med at man lykkedes med at lirke op for Copenhagen-forsvaret. Dette voldte et opportunistisk hjemmehold store problemer, der til halvleg måtte sande at være bagud med 20 point, eftersom Værløse var gået på et 33-13 run fra slutningen af første periode og frem til halvleg.

Mens udeholdet lignede et mandskab, der havde indstillet sig på at køre en sikker sejr i hus, kom hjemmeholdet meget bedre ud til anden halvleg.

Københavnerne lugtede blod, eftersom de løbende fik reduceret Værløses føring, der, da den var mindst, var på 10 point. Dette fik Værløses cheftræner Susie Heede-Andersen til at reagere og hanke op i sit mandskab.

Trods et dalende niveau i det meste af anden halvleg viste Værløse, hvorfor de var udråbt som forhåndsfavoritter. Derfor kunne de også forlade hovedstaden med en sejr på 89-70.

Double-doubles i center-duel

For hjemmeholdet var bedste mand amerikanske Tyler Creammer, der lavede 24 point, 15 rebounds og 2 assists.

For udeholdet var der flere gode præstationer, men Koch Bar gjorde sig særligt bemærket med sine 20 point, 18 rebounds og 2 blocks.

Næste kamp for Copenhagen er hjemme mod BMS Herlev Wolfpack d. 29. januar, mens Værløse Blue Hawks først spiller d. 6. februar, når man får besøg af BK Amager.

Se andre spændende artikler