fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Ugens præstation i Basketligaen (Uge 46): Reginald Kissoonlal

Ugens Præstation-afstemningen er slut. Vinderen blev Randers Cimbria-stjernen Reginald Kissoonlal.

Tredje gang blev ikke lykkens gang for Zeke Moore, der igen fik næstflest stemmer i afstemningen om ugens bedste præstation i Basketligaen. Reginald Kissoonlal spillede en kamp af høj, høj klasse i Randers Cimbrias storsejr mod Bears Academy og løb derfor med førstepladsen.

Kissoonlal´s statline lød på 34 point, 17 rebounds, 5 blocks og 4 assists. Det tårnhøje fyrtårn fra Jamaica ramte ganske imponerende ni skud fra trepointsland på 15 forsøg.

Reginal Kissoonlal, der spiller sin anden sæson for Randers Cimbria, har gang i en rigtig god sæson, og den kronjyske profil har leveret en håndfuld fænomenale præstationer i november-måned,  der har budt på tre sejre og et enkelt nederlag for Cimbria. Han ligger derfor lunt i svinget til en plads på Team of the Month for november.

Næste gang Kissoonlal og Randers skal i aktion er på den anden side af landsholdspausen. Den 7. december gæster Team FOG Næstved Arena Randers. Randrusianerne sidder i øjeblikket på femtepladsen i Basketligaen efter ni kampe.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 20 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Svendborg Rabbits hentede søndag eftermiddag en snæver sejr i Aarhus, hvor de gæstede Bears Academy. Det sydfynske mandskab besejrede det aarhusianske hold med 81-87,...

Basketligaen

Efter første periode kunne det godt ligne, at BK Amager kunne tage deres første sæsonsejr. Men det blev BMS Herlev, der gik ud af...

Basketligaen

Durell Vinson og theView Copenhagen vinder dagens opgør mod Værløse Blue Hawks. Københavnerne vinder 84-79 efter en tæt kamp, hvor det længe lignede, at...

Bakken Bears

Bakken Bears hentede torsdag aften en flot sejr på udebane mod Horsens IC. Bears besejrede Horsens med cifrene 72-85.

Basketligaen

Siler Schneider har langt om længe fået sin arbejdstilladelse. Amerikaneren får derfor debut i Horsens ICs kamp mod ærkerivalerne Bakken Bears i morgen, torsdag.

Basketligaen

Amerikanske Durell Vinson er atter tilbage i Basketligaen. Vinson har skrevet under på en kontrakt med theView Copenhagen.

Basketligaen

Sæsonens anden udgave af Fullcourt Player of The Month er på banen, og vinderen af prisen for november er Randers Cimbrias Reginald Kissoonlal.

Basketligaen

Randers Cimbria har fundet deres erstatning for den langtidskadede Trey Phills. Valget faldt på den 26-årige guard, Brandon Randolph, som spillede for kronjyderne i...