fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

U18-landsholdsspiller rykkes op i førsteholdstruppen i Bears Academy

Bears Academy oplyser, at de rykker den danske U18-landsholdsspiller William Bloch op i førsteholdstruppen til den kommende sæson.

Foto: fiba.basketball

18-årige William Bloch rykkes op i Bears Academy-ligatruppen.

Det skriver Bears Academy på Facebook.

Den danske U18-landsholdsspiller, der i disse dage er til A-EM med U18-landsholdet, var allerede oppe at snuse til ligatruppen i sidste sæson, hvor det blev til både træninger samt fire optrædener i Basketligaen.

Bloch sluttede sæson 2022/23 i Basketligaen med manér, da han i sæsonens sidste kamp noterede sig for ti point på 15 minutters spilletid mod BC Copenhagen, så det danske talent har allerede vist prøver på sit store talent.

Nu rykkes han altså op i Basketliga-truppen, men sideløbende vil være en af del af klubbens U19-hold, hvor han beskrives som en af de bærende kræfter på holdet.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Peter Beier-Christiansen forlader Holbæk-Stenhus til fordel for basket i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

David Fischer er tilbage i Svendborg Rabbits-trøjen efter en enkelt sæson i Ungarn.

Bakken Bears

Bakken Bears-stjernen Darko Jukic har skrevet under på en toårig kontraktforlængelse, skriver aarhusianerne på Facebook.

Basketligaen

Morten Bülow skifter efter to sæsoner hos Randers Cimbria til Island, hvor han har landet en aftale med Thor Thorlakshofn.

Basketligaen

Det 18-årige talent Willas Møller er klar til sin anden sæson i Basketligaen, meddeler BC Copenhagen.

Basketligaen

Daniel Lilhauge, der sad ude med en skade hele sidste sæson, er tilbage og klar til den kommende sæson med Bears Academy.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har skrevet kontrakt med amerikanske Jemarl Baker Jr, som senest spillede på college i USA.

Bakken Bears

Bakken Bears har tilføjet amerikanske Terrence Hargrove Jr. til truppen. Den kommende sæson er amerikanerens første som professionel i Europa.