fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Tylor Ongwae sikrer Kenya historisk triumf med gamewinner

Tylor Ongawe sikrede Kenya deres første AfroBasket deltagelse i 28 år med en buzzerbeater gamewinner.

Tylor Ongwae sikrede i går Kenya en historisk plads til AfroBasket 2021. Det bliver Kenyas første deltagelse i AfroBasket i 28 år.

Kvalifikationen kom i hus efter en dramatisk sejr over Angola. Angola er Afrikas måske bedste basketland, og de har flest AfroBasket titler nogensinde med 11 styks. De er samtidig rangeret som nummer 32 på verdensranglisten, mens Kenya ligger helt nede som nummer 115.

Efter en tæt kamp var Kenya bagud med et enkelt point med få sekunder igen. Her blev bolden givet til Bakken Bears profilen, Tylor Ongwae, der efter et par driblinger fik sendt en lang to’er afsted samtidig med, at tiden løb ud. Bolden gik i kurven, og så kunne jublen ellers bryde ud blandt de kenyanske spillere.

Med sejren er Kenya sikret minimum en tredjeplads i gruppen, da de ikke længere kan hentes af Mozambique.

Kampens to profiler for Kenya kommer begge fra Basketligaen. Ongwae endte med 16 point, 3 assists og 5 steals, men Preston Bungei fra Randers Cimbria havde 10 point og 4 rebounds. De var også de to kenyanske spillere, der fik mest spilletid i kampen.

Du kan se Tylor Ongwaes gamewinner i videoen nedenunder:

Annonce. Scroll for at læse videre.

Jeg er Fullcourts chefredaktør. Jeg har det overordnet ansvar for sidens indhold, og jeg brænder for alt basketball, hvor jeg bidrager til både NBA- og Basketligadelen af siden.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears hentede torsdag aften en flot sejr på udebane mod Horsens IC. Bears besejrede Horsens med cifrene 72-85.

Basketligaen

Siler Schneider har langt om længe fået sin arbejdstilladelse. Amerikaneren får derfor debut i Horsens ICs kamp mod ærkerivalerne Bakken Bears i morgen, torsdag.

Basketligaen

Amerikanske Durell Vinson er atter tilbage i Basketligaen. Vinson har skrevet under på en kontrakt med theView Copenhagen.

Basketligaen

Sæsonens anden udgave af Fullcourt Player of The Month er på banen, og vinderen af prisen for november er Randers Cimbrias Reginald Kissoonlal.

Basketligaen

Randers Cimbria har fundet deres erstatning for den langtidskadede Trey Phills. Valget faldt på den 26-årige guard, Brandon Randolph, som spillede for kronjyderne i...

Basketligaen

Josh Fortune startede sæsonen i Grækenland. Nu skifter amerikaneren til Polen.

Basketligaen

Ugens Præstation-afstemningen er slut. Vinderen blev Randers Cimbria-stjernen Reginald Kissoonlal.

Basketligaen

BK Amager må stadig vente på deres første sæson sejr, efter de måtte se sig slået af et velspillende Team Fog Næstved mandskab. BK...