fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Tyler Creammer har fundet ny klub

Tyler Creammer skal resten af sæsonen spille i Østrig, hvor han har skrevet under på en kontrakt hos Redwell Gunners Oberwart.

Foto: theView Copenhagen / Copenhagen Basketball

Den tidligere theView Copenhagen-spiller Tyler Creammer, der kort efter jul bad om at få revet sin kontrakt over i Slovakiet, har nu fremtiden på pladsen. Den tårnhøje center skal en tur til Østrig, hvor han har skrevet under med Redwell Gunners Oberwart. Klubben spiller i den bedste østrigske række.

Det beretter basketballmediet Eurobasket.com.

Creammer spillede en flot sæson 2020/21 for theView Copenhagen, hvor han snittede 13,5 point, 12,2 rebounds og 1 block over 21 kampe. Amerikaneren var den førende rebounder i Basketligaen i sidste sæson og en af de bærende kræfter i hovedstadsklubben.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Horsens IC har tilføjet den amerikanske point guard Chris Lykes til truppen.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har hentet Tyrell Kirk til klubben og udstyret amerikaneren med en to-årig aftale.

Basketligaen

Den svenske guard, Jordan Lou, er ny Team FOG Næstved spiller. Lou, som i sidste sæson spillede for BMS Herlev, skal prøve kræfter med...

Basketligaen

Den tidligere Horsens IC-profil Khalil Ahmad er blevet kåret som Most Valuable Player i den bedste canadiske række, CEBL.

Basketligaen

Efter fem sæsoner væk fra Horsens IC, vender Esben Reinholt nu snuden hjemad til HIC, hvor han spillede i sin barndom, og senest for...

Basketligaen

Svendborg Rabbits har sikret sig amerikanske Devin Whitfield til den kommende sæson.

Bakken Bears

Vi følger Basketligaens off season nøje og vil løbende opdatere denne artikel, når der sker ændringer på holdene. Dan dig et overblik over holdene...

Basketligaen

Randers Cimbria har landet en aftale med 25-årige Viktor Lorenzen, der kommer til Kronjylland efter en sæson i den tredjebedste italienske række.