fbpx
Connect with us

Basketligaen

To ulve forsætter hos Wolfpack

Mile Nedic og Samuel Hertel vil igen være en del af BMS Wolfpack i den kommende sæson.

Foto: Robert Dines Rasch

BMS Herlev Wolfpack har de seneste dage præsenteret to spillere til truppen i den kommende sæson. Den ene er den unge guard Samuel Hertel, som debuterede for Wolfpack sidste sæson.

Den unge guard så spille tid i fire kampe. Hans bedste kamp kom mod BK Amager, hvor han scorede fem point og leverede en assist og et block.

Sportsdirektør Tommy Nielsen fortæller til wolfpackbasket.dk om Hertels styrker: “Samuel har nogle rigtig gode styrker i sit angrebspil som han skal blive ved med at udfordre og lægge lag på. Vi så det senest i en af sæsonens sidste kampe mod BK Amager hvor han på kort tid gjorde en forskel i spillet på og væk for bolden i angrebsspillet.”

Den anden præsenterede spiller er den 25-årige forward, Mile Nedic. Nedic var en fast spiller i rotationen sidste år, hvor det blev til ca. 16 minutter per kamp. Her leverede han 4,6 point og 4,1 rebounds. Hans bedste kamp i seneste sæson var med Team Fog Næstved, hvor han præsterede 15 point og fem rebounds.

Om Nedic udtaler Tommy Nielsen til wolfpackbasket.dk: “Mile har en god fysik som gør at han specielt forsvarsmæssigt har en alsidighed, det giver en større fleksibilitet til holdet. Miles stærkeste styrke er hans personlighed, han vil gerne spille holdspil og vinde så det lyser ud af ham og driver andre med.”

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Basketligaen