fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

To nye ansigter i Horsens IC

Horsens IC har i løbet af sommeren mistet mange af hovedpersonerne fra forrige sæson, men er nu klar med to nye ansigter der skal udfylde pladserne og kæmpe de gule til tops i denne sæson.

Som Fullcourt erfarede få uger tilbage bliver nu bekræfter, da Horsens IC har skrevet kontrakt med det store talent Frederik Rungby, som skifter fra de danske mestre Bakken Bears. Rungby har tidligere spillet ungdomsbasket for den talentfulde 93er årgang i HIC, men har siden da både huseret hos ligaholdene Aabyhøj og Bakken Bears. Desuden er Frederik Rungby en del af det danske U20 landshold, og kan se frem til mange flere minutter i Horsens IC i den kommende sæson. Frederik Rungby fortællet til Fullcourt at hans skifte er baseret på klubbens ambitioner og ikke mindst kendskabet til headcoach Arnel Dedic.

Jeg har valgt at skifte til HIC pga klubbens ambitioner, og en vigtig ting er, at jeg ar haft Arnel før. Jeg kender Arnel godt og ved han leder efter på banen. Så håber jeg selvfølgelig også på at få chancen. Så jeg ser frem til at komme tilbage til “gamle omgivelser”.

Udover Rungby er Horsens også klar med holdets anden amerikaner. Navnet er Skyler Bowlin, og han kommer præcis som Keane Thomann der blev præsenteret for få dage siden, fra en college-tid hos Missouri Southern hvor han bidrog med 16,1 point, 3,2 rebounds og imponerende 6,0 assists. Skyler er point guard og har allerede taget hul på livet som professionel i Europa, da han i 2011/12 sæsonen spillede for Leitershofen i den tyske 2. Bundesliga. Her leverede Skyler 12,4 point, 2,9 rebounds og 3,3 assists.

Annonce. Scroll for at læse videre.
Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

De forsvarende danske mestre, Bakken Bears, har indstillet samarbejdet med Kylor Kelley, der kom til klubben i slut august.

Basketligaen

BMS Herlev hentede sin syvende sejr i sæsonen, da Bears Academy blev besejret med 61-68,

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stensikkert med 76-105 lørdag eftermiddag, da de gæstede Amagerhallen og BK Amager.

Basketligaen

Randers Cimbria fortsatte de imponerende takter, da det lørdag eftermiddag blev til en overbevisende hjemmebanesejr mod Holbæk-Stenhus på 96-63.

Basketligaen

Bears Academy tog torsdag aften fusen på Team FOG Næstved, der blev besejret med 102-104. Academy lavede et flot comeback og tildelte Næstved deres...

Basketligaen

Onsdag var der to kampe på programmet i Svendborg. Først landskampen mellem Danmark og Australien. Og bagefter var der basketball på programmet igen. Værterne...

Basketligaen

Tirsdag kunne ligaens førerhold, Team FOG Næstved, præsentere et underskud på driften i 2021/2022 sæsonen. Det skriver klubben i en pressemeddelelse på deres Facebookside.

Basketligaen

Holbæk-Stenhus´ kedelige stime af nederlag fortsætter. Søndag blev holdet besejret af Værløse Blue Hawks.