fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

To nye ansigter i Horsens IC

Horsens IC har i løbet af sommeren mistet mange af hovedpersonerne fra forrige sæson, men er nu klar med to nye ansigter der skal udfylde pladserne og kæmpe de gule til tops i denne sæson.

Som Fullcourt erfarede få uger tilbage bliver nu bekræfter, da Horsens IC har skrevet kontrakt med det store talent Frederik Rungby, som skifter fra de danske mestre Bakken Bears. Rungby har tidligere spillet ungdomsbasket for den talentfulde 93er årgang i HIC, men har siden da både huseret hos ligaholdene Aabyhøj og Bakken Bears. Desuden er Frederik Rungby en del af det danske U20 landshold, og kan se frem til mange flere minutter i Horsens IC i den kommende sæson. Frederik Rungby fortællet til Fullcourt at hans skifte er baseret på klubbens ambitioner og ikke mindst kendskabet til headcoach Arnel Dedic.

Jeg har valgt at skifte til HIC pga klubbens ambitioner, og en vigtig ting er, at jeg ar haft Arnel før. Jeg kender Arnel godt og ved han leder efter på banen. Så håber jeg selvfølgelig også på at få chancen. Så jeg ser frem til at komme tilbage til “gamle omgivelser”.

Udover Rungby er Horsens også klar med holdets anden amerikaner. Navnet er Skyler Bowlin, og han kommer præcis som Keane Thomann der blev præsenteret for få dage siden, fra en college-tid hos Missouri Southern hvor han bidrog med 16,1 point, 3,2 rebounds og imponerende 6,0 assists. Skyler er point guard og har allerede taget hul på livet som professionel i Europa, da han i 2011/12 sæsonen spillede for Leitershofen i den tyske 2. Bundesliga. Her leverede Skyler 12,4 point, 2,9 rebounds og 3,3 assists.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort

Basketligaen

Der var masser af drama, da Randers Cimbria torsdag sejrede mod Svendborg Rabbits. Kaninerne havde muligheden for at stjæle sejren til sidst, men til...

Basketligaen

Onsdag aften tog Bears Academy imod Holbæk-Stenhus i Vejlby-Risskov Hallen, og forud for opgøret havde hverken af holdene været godt kørende. Academy havde tabt...