fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

To forlængelser og et gensyn i Randers

Flere af de danske klubber er godt i gang med at forberede til den nye sæson, men det er ikke meget, man har hørt til Randers Cimbria.

Det blev der lavet om her til aftenen, hvor klubben har meldt ud, at man har forlænget med klubbens to absolut største profiler, Chris Nielsen og Bonell Colas, og derudover har man tilknyttet en gammel kending i form af point guarden DJ Smedley.

Chris Nielsen har været størstedelen af sin karriere i Randers kun afbrudt af to sæsoner hos ligarivalerne Bakken Bears. Chris Nielsen sikrede i sidste sæson titlen for den mest scorende spiller i ligaens historie.

For Bonell Colas’ vedkommende vil det blive hans 6. sæson i klubben. Bonell Colas fik sidste år forøget familien, hvilket han tidligere har meldt ud har gjort beslutningen om at blive i Randers nem

DJ Smedley var at finde i klubben i sæsonerne 08/09 og 09/10. Her var han med til at spille en bronzemedalje til klubben.

Skrevet af

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Den kronjyske klub har valgt at stoppe samarbejdet med deres træner, Martin Knezevic, der kom til klubben i sommers.

Bakken Bears

Kvartfinalerne blev sidste stop for fire hold. Der var dog ikke nogle overraskende hold, som kom videre til næste runde i pokalen.

Basketligaen

En gammel kending af Randers Cimbria vender tilbage. I dag har klubben offentliggjort, at de har hentet Bakary Camara tilbage.

Basketligaen

Det blev en Randers-sejr, da de havde besøg af BMS Herlev søndag eftermiddag. Kampen sluttede 86-76 til Randers Cimbria.

Basketligaen

Randers Cimbria slap afsted med sejren mod Værløse Blue Hawks, der gav dem kamp til stregen. Gæsterne fra Randers vandt opgøret 85-94.

Basketligaen

Randers Cimbria har valgt at stoppe samarbejdet med Samba Kane, der kom klubben i denne sæson. Samtidig præsenterer den kronjyske klub en ny tårnhøj...

Basketligaen

Den tidligere Randers Cimbria-stjerne Jonathan Klussmann leverede onsdag en præstation af høj kvalitet, da han blev topscorer for sit hold Fundación Globalcaja La Roda...

Basketligaen

Randers Cimbria er kommet på rette kurs, efter de torsdag aften på udebane besejrede Svendborg Rabbits med 98-105.