fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Tidl. Randers-profil skifter klub i NBA G League

Den tidligere Randers Cimbria-stjerne Reggie Kissoonlal forlader College Park Skyhawks til fordel for Grand Rapids Gold i NBA G League.

Foto: Sam´s Photos

Reggie Kissoonlal, der har en fortid i Basketligaen hos Randers Cimbria, skifter klub i NBA´s udviklingsliga, NBA G League.

Den tårnhøje center skifter således fra College Park Skyhawks til Grand Rapids Gold.

Det har Grand Rapids Gold, som er G League-holdet tilknyttet Denver Nuggets, offentliggjort på det sociale medie X.

27-årige Kissoonlal har allerede været i aktion to gange for sin nye arbejdsgiver. Senest var natten til tirsdag dansk tid, hvor han scorede seks point fra distancen mod South Bay Lakers i 12 minutter på gulvet.

Kissoonlal fik i alt fem kampe for College Park Skyhawks, der er forbundet med Atlanta Hawks. Over de fem kampe, hvor han var med i startfemmeren to gange, snittede han 7,2 point, 4,2 rebounds, 1,4 assists og 1,4 blocks.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Værløse Blue Hawks-profilen Adam Heede-Andersen er rejst med det danske landshold til Finland som erstatning for Darko Jukic og kan dermed potentielt få sin...

Eurobasket

Den unge Bakken Bears-spiller Gustav Knudsen imponerede, da Danmark fredag besejrede Georgien. Vi fangede ham til et interview efter kampen.

Eurobasket

Det var en ganske tilfreds Iffe Lundberg, Fullcourt.dk mødte, efter Danmarks sejr over Georgien i kvalifikationen til EM 2025. Hør fra Danmark-stjernen her.

Eurobasket

Fredag aften kl. 18.30 tørner Danmark sammen med Georgien i den første kamp i kvalifikationen til EM 2025. Følg kampen her.

Nyhedsoversigt

I denne artikel kigger vi på de danske landsholdsspilleres sæson inden kampene mod Georgien og Finland.

Armani Milano

Ifølge Eurohoops.net-korrespondenten Cesare Milanti skal Iffe Lundberg finde sit vanligt høje niveau frem, hvis Danmark skal have en chance i de kommende kampe mod...

Eurobasket

Danmark tager fredag imod Georgien i kvalifikationen til EM 2025, og det bliver med en Iffe Lundberg i storform, fortæller basketekspert Morten Stig Jensen.

Eurobasket

Noah Churchill og Sami Eleraky glider ud af den danske landsholdstrup grundet skader og erstattes af Jonathan Klussmann og Morten Bülow, oplyser DBBF.