fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Tidl. Randers-profil skifter klub i NBA G League

Den tidligere Randers Cimbria-stjerne Reggie Kissoonlal forlader College Park Skyhawks til fordel for Grand Rapids Gold i NBA G League.

Foto: Sam´s Photos

Reggie Kissoonlal, der har en fortid i Basketligaen hos Randers Cimbria, skifter klub i NBA´s udviklingsliga, NBA G League.

Den tårnhøje center skifter således fra College Park Skyhawks til Grand Rapids Gold.

Det har Grand Rapids Gold, som er G League-holdet tilknyttet Denver Nuggets, offentliggjort på det sociale medie X.

27-årige Kissoonlal har allerede været i aktion to gange for sin nye arbejdsgiver. Senest var natten til tirsdag dansk tid, hvor han scorede seks point fra distancen mod South Bay Lakers i 12 minutter på gulvet.

Kissoonlal fik i alt fem kampe for College Park Skyhawks, der er forbundet med Atlanta Hawks. Over de fem kampe, hvor han var med i startfemmeren to gange, snittede han 7,2 point, 4,2 rebounds, 1,4 assists og 1,4 blocks.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Peter Beier-Christiansen forlader Holbæk-Stenhus til fordel for basket i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

David Fischer er tilbage i Svendborg Rabbits-trøjen efter en enkelt sæson i Ungarn.

Bakken Bears

Bakken Bears-stjernen Darko Jukic har skrevet under på en toårig kontraktforlængelse, skriver aarhusianerne på Facebook.

Basketligaen

Morten Bülow skifter efter to sæsoner hos Randers Cimbria til Island, hvor han har landet en aftale med Thor Thorlakshofn.

Basketligaen

Det 18-årige talent Willas Møller er klar til sin anden sæson i Basketligaen, meddeler BC Copenhagen.

Basketligaen

Daniel Lilhauge, der sad ude med en skade hele sidste sæson, er tilbage og klar til den kommende sæson med Bears Academy.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har skrevet kontrakt med amerikanske Jemarl Baker Jr, som senest spillede på college i USA.

Bakken Bears

Bakken Bears har tilføjet amerikanske Terrence Hargrove Jr. til truppen. Den kommende sæson er amerikanerens første som professionel i Europa.