fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

theView Copenhagen tog sæsonens første sejr

Fredag aften sejrede theView Copenhagen for første gang i sæsonen med cifrene 83-62. Imidlertid har BK Amager endnu til gode at smage sejren sødme.

Foto: Robert Dines Rasch

Foran en velbesøgt Nørrebrohallen fik theView Copenhagen fredag aften hul på bylden og tog sæsonens første sejr, efter et opgør mod BK Amager der langt hen ad vejen var en tæt affære. Trods dette var Nørrebro-mandskabet i front i 39 ud af kampens 40 minutter og så i store dele af kampen ud til at være en klasse over BK Amager.

theView Copenhagen sejrede overbevisende med 83-62 og har nu balance i regnskabet med én sejr og et nederlag. BK Amager har derimod fortsat en sejr til gode.

I første runde i Basketligaen krydsede theView Copenhagen klinger med sidste sæsons vindere af Pro B-rækken, Værløse Blue Hawks, mens BK Amager tog imod BMS Herlev hjemme i Amagerhallen.

Anden halvleg gjorde udfaldet

Copenhagen kom bedste ud fra start og indledte kampen med en 5-0-føring. Størstedelen af første periode var hvor hjemmeholdet styrede slagets gang, men Amagerkanerne sluttede perioden fint af og slap afsted med at være nede med et enkelt point, 16-15.

Store dele af kampe var præget af rodede sekvenser, hvor spillet ikke helt lykkedes. Det udmøntede sig i en stor portion turnovers, som også gik hen og fik en indflydelse på kampens resultat. BK Amager lavede 21 turnovers. I Copenhagen-lejren blev det til 16 af slagsen.

Kampforløbet i anden periode lignede i høj grad første, hvor de to mandskaber fulgtes hånd i hånd, og perioden fik tilmed det samme facit, idet perioden igen sluttede med et point i værternes favør, 21-20, så theView Copenhagen gik til pause foran med to point, 37-35.

Men i anden halvleg kom der andre boller på suppen. BK Amager var ellers bedre med fra anden halvlegs start og fik deres første føring i kampen tre minutter inde i tredje periode, men mere blev det aldrig rigtig til for holdet fra Amager. Tredje periode blev vundet med 20-14 af hjemmeholdet. Fjerde periode var sat på cruise control, og dermed hentede theView Copenhagen sæsonens første sejr med slutcifrene 83-62.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Kampens topscorer var theView Copenhagen-debutanten Zeke Moore med 17 point. Copenhagen-talentet Laurits Halstad gjorde sig bemærket med en double-double, 11 point og 12 rebounds.

Topscorer for BK Amager var Jordan Dallas med 14 point. Dallas spillede endnu en gang en flot kamp. Amerikaneren var ligesom i sidste uge enestående i reboundsspillet. I opgøret mod BK Amager blev det til 21 rebounds, hvor 12 af dem var i den offensive ende. Mod BMS Herlev tog Dallas 14 boards.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 20 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Team FOG Næstved hev fredag aften en sikker sejr med hjem fra København, da holdet mødte theView Copenhagen.

Basketligaen

Svendborg Rabbits virker ustoppelige i denne sæson, og det lykkedes ikke Randers Cimbria at stoppe kaninerne. Kampen mellem de to mandskaber endte med en...

Bakken Bears

Efter en 14 lang karriere som professionel basketspiller valgte Mikkel Plannthin i en alder af 32 år at indstille karrieren, forud for den netop...

Basketligaen

Svendborg Rabbits slog TheView Copenhagen med 74-97 og hentede dermed sæsonens trejde sejr. Nu har de seks point efter de tre første kampe.

Basketligaen

Alioune Tew skifter til Horsens IC. Det har klubben meldt ud på deres facebookside.

Bakken Bears

Bakken Bears tog lørdag eftermiddag sæsonens tredje sejr. På hjemmebane slog de forsvarende danske mestre BMS Herlev med 106-69.

Bakken Bears

Bakken Bears hentede deres tredje sejr i sæson, da de slog holdet, som også har hjemmebane i Vejlby Risskov hallen, Bears Academy, med 19...

Bakken Bears

Bakken Bears sikrede sig onsdag aften sæsonens anden sejr, efter de slog Randers Cimbria med 95-102. Kronjyderne står derfor uden sejr efter to forsøg.