fbpx
Connect with us

Basketligaen

TheView Copenhagen tilknytter ung dansker

TheView Copenhagen har hentet 17-årige Laurits Halstad til klubben.

Laurits Halstad er et nyt navn i Basketligaen. Blot 17-årige Laurits Halstad, der fylder 18 år om fire dage, har indgået en aftale med TheView Copenhagen og skal spille sin første sæson i Basketligaen. Det danske talent kommer til klubben fra Falcon Basketball, hvor han spillede i den forgangne sæson, men basketballopvæksten fandt sted hos Hørsholm 79ers.

Det nyeste skud på stammen hos københavnerholdet måler hele 217 centimeter, og hos TheView Copenhagen håber man på at se Halstad udnytte sin størrelse og dominere under kurven.

“Jeg glæder mig til at fortsætte med at træne med det fantastiske hold, der er rigtig gode til at gøre hinanden bedre og bare er et fantastisk miljø at være i. Jeg vil selvfølgelig komme langt med min basketkarriere, og derfor syntes jeg det er en rigtig fed mulighed at få, at kunne spille med og mod gode spillere, der virkelig kan skubbe ens udvikling,” siger Laurits Halstad til klubbens facebookside og fortsætter:

“Jeg glæder mig til at arbejde videre med Jeffrey Fawme og Jos, der er dedikeret og går meget op i spillernes udvikling. Jeg ser frem til god sæson, hvor jeg håber at kunne bidrage.” siger han.

Halstad er dobbeltlicensspiller og vil sideløbende med kampene i Basketligaen spille i 1.division for Brønshøj Dragons.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 20 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Basketligaen