fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

theView Copenhagen forstærker truppen med tidligere Svendborg-spiller

Amerikanske Durell Vinson er atter tilbage i Basketligaen. Vinson har skrevet under på en kontrakt med theView Copenhagen.

Foto: FN Sportsfoto

Det er ikke blot Horsens IC, der har kæmpet med at skaffe arbejdstilladelser til deres amerikanere. theView Copenhagen har onsdag kunne offentliggøre på facebook, efter tre måneders venten, at de har hentet en ganske erfaren amerikaner til klubben. Københavnerklubben har tegnet en kontrakt med Durell Vinson, der indtil nu har fem sæsoner i Basketligaen på CV´et.

Vinson har tidligere tørnet ud for Falcon, dengang de spillede i den bedste danske række, BMS Herlev og senest Svendborg Rabbits. Vinson har spillet tre sæsoner for de sydfynske kaniner.

Den 36-årige center kommer nu til et ungt Copenhagen-hold, der befinder sig i bunden af ligaen på en niendeplads. Copenhagen har blot sejret i to ud af ti kampe i denne sæson.

theView Copenhagen skriver, at Vinson vil få debut på lørdag, hvor Værløse Blue Hawks kommer på besøg i Nørrebrohallen.

Udover Danmark har Durell Vinson spillet i Tyskland, Schweiz, Frankrig, Finland og Belgien.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 20 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Horsens IC hentede søndag en sejr på en utrolig scoring af amerikanske Andy Cleaves. HIC vandt mod Værløse Blue Hawks med 95-92.

Bakken Bears

Bakken Bears fortsatte lørdag den ubesejrede stime i Basketligaen med en overbevisende sejr mod Team FOG Næstved.

Basketligaen

Der var lagt op til en yderst spændende kamp i Nørrebrohallen lørdag eftermiddag, da theView Copenhagen tog imod Bears Academy. Det stod hurtigt klart,...

Basketligaen

Med en pligtsejr over BMS Herlev, kan Randers Cimbria nu snuse til Team FOG Næstved, som lige nu ligger på tredjepladsen. Randers Cimbria vandt...

Basketligaen

Gage Davis, der i sidste sæson spillede for Horsens IC, har fundet sig en ny arbejdsgiver i Italien. Amerikaneren har skrevet under med Pistoia,...

Basketligaen

Værløse Blue Hawks revancherede sig, da de torsdag aften fik besøg af BMS Herlev. Hawks vandt med 103-87.

Basketligaen

Team FOG Næstved havde indtil i dag to ledige pladser på deres holdkort, men den ene af de pladser er nu blevet besat. Næstved...

Basketligaen

Miki Novovic, der gennem to sæsoner var på kontrakt hos Team FOG Næstved, skifter til Horsens IC.