fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Aalborg Vikings

Vikingerne forsøger at slå tilskuerrekord

Aalborg Vikings vil igen i år forsøge at slå deres egen tilskuerrekord til en TV-kamp efter sidste års store succes med kampen mod Aabyhøj IF. Den gang blev det til 1237 tilskuere i Aalborg Stadionhal og det vil de nu forsøge at gøre endnu bedre, skriver klubben i en pressemeddelelse.

Dermed inviterer Aalborg Vikings til ”1500 til Basket” i Aalborg Stadionhal mod BC Aarhus d. 8 november. Modstanderen er dermed næsten den samme, da den sidste tilskuerrekord blev slået og derfor håber de på, at folk vil være med til at gøre et forsøg på rekorden.

”1500 til Basket” bliver det officielle navn på kampen og for at hjælpe på vej mod en ny tilskuerrekord, vil billetterne i døren koste 10 kr. I forbindelse med holdets næste hjemmekamp mod Team FOG Næstved, hvor de første 400 tilskuere få en gratis billet til ”1500 til Basket”.

Hvis man er kunde i Nørresundby Bank kan man hente fribilletter hos den lokale Nørresundby Bank. Som studerende kan der afhentes fribilletter til alle holdets kampe hos boghandelen på Aalborg Universitet og University College Nordjylland. Derudover inviterer Aalborg Vikings alle de nordjyske basketball klubber til kampen med fri entre.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort

Basketligaen

Der var masser af drama, da Randers Cimbria torsdag sejrede mod Svendborg Rabbits. Kaninerne havde muligheden for at stjæle sejren til sidst, men til...

Basketligaen

Onsdag aften tog Bears Academy imod Holbæk-Stenhus i Vejlby-Risskov Hallen, og forud for opgøret havde hverken af holdene været godt kørende. Academy havde tabt...