fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Aalborg Vikings

Vikingerne forsøger at slå tilskuerrekord

Aalborg Vikings vil igen i år forsøge at slå deres egen tilskuerrekord til en TV-kamp efter sidste års store succes med kampen mod Aabyhøj IF. Den gang blev det til 1237 tilskuere i Aalborg Stadionhal og det vil de nu forsøge at gøre endnu bedre, skriver klubben i en pressemeddelelse.

Dermed inviterer Aalborg Vikings til ”1500 til Basket” i Aalborg Stadionhal mod BC Aarhus d. 8 november. Modstanderen er dermed næsten den samme, da den sidste tilskuerrekord blev slået og derfor håber de på, at folk vil være med til at gøre et forsøg på rekorden.

”1500 til Basket” bliver det officielle navn på kampen og for at hjælpe på vej mod en ny tilskuerrekord, vil billetterne i døren koste 10 kr. I forbindelse med holdets næste hjemmekamp mod Team FOG Næstved, hvor de første 400 tilskuere få en gratis billet til ”1500 til Basket”.

Hvis man er kunde i Nørresundby Bank kan man hente fribilletter hos den lokale Nørresundby Bank. Som studerende kan der afhentes fribilletter til alle holdets kampe hos boghandelen på Aalborg Universitet og University College Nordjylland. Derudover inviterer Aalborg Vikings alle de nordjyske basketball klubber til kampen med fri entre.

Annonce. Scroll for at læse videre.
Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Siler Schneider skifter til Rasta Vechta, der spiller i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

BMS Herlev leverede endnu en overraskelse, da de lørdag eftermiddag besejrede Svendborg Rabbits med 87-79.

Bakken Bears

Team FOG Næstved har i den grad meldt sig ind i kampen om førstepladsen i Basketligaen, efter de tirsdag besejrede Bakken Bears i Aarhus....

Bakken Bears

Bakken Bears levede op til favoritrollen, da de søndag slog Holbæk-Stenhus med 56-96.

Basketligaen

Bears Academy sejrede for tredje gang i sæsonen, da Værløse Blue Hawks blev besejret lørdag eftermiddag.

Basketligaen

BMS Herlev kæmpede sig fredag aften til sejr i Nørrebrohallen, hvor BC Copenhagen blev besejret med 84-92.

Bakken Bears

Bakken Bears var i fuld kontrol, da aarhusianerne torsdag aften på udebane besejrede Svendborg Rabbits.

Basketligaen

Nathan Scott forlader BC Copenhagen efter fem kampe. Det har klubben meldt ud.