fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Trænerbænken udvides i Næstved

Det bliver en større trænerkårer Team FOG Næstved går i møde til næste sæson. Head coach Geof Kotila får hjælp af hele tre assistenter i form af Joe Benjamin, Peter Christensen og Thomas Foldbjerg.

Pressemeddelelsen fra Team FOG Næstved:

Team FOG Næstved kan hermed bekendtgøre, at man fra den kommende sæson vil arbejde med et større trænerteam. Det samlede team skal være med til at sikre et endnu stærkere set up på trænersiden. I spidsen for trænerteamet er stadig Team FOG Næstveds head coach Geof Kotila, der har været med i forvandlingen af Team FOG Næstved fra midterhold til tophold i dansk basketballs bedste række.

Geof Kotila får i kommende sæson hele 3 assistenttrænere.

Thomas Foldbjerg der har været med omkring Team FOG Næstved gennem en lang årrække fortsætter. Han suppleres af to nye assistenttrænere. Den ene er Peter Christensen og den anden er Joe Benjamin som tillige skal spille på holdet og netop er hentet i Hørsholm 79´ers.

Peter Christensen har spillet et utal af sæsoner for Næstveds bedste basketballmandskab og indstillede sin karriere endeligt efter sidste sæson som endte med bronzemedaljer til Team FOG Næstved. Nu bliver han tilknyttet til holdet som assisterende træner for Geof Kotila.

Joe Benjamin har foruden sin spillerkarriere været aktiv træner i alle hans år i Danmark. Foruden at være spillende assistenttræner for Team FOG Næstved skal Joe Benjamin desuden stå for talenttræningen gennem Næstved Sportscollege.  Joe Benjamin vil alene være tilknyttet som coach ved træningerne, mens han i kampene alene vil være spiller for holdet.

Geof Kotila fortæller om det nye trænerteam:
“Jeg er meget begejstret omkring annonceringen af vores trænerteam for sæsonen 2012/2013. Med tilføjelsen af Joe Benjamin og Peter Christensen og fastholdelsen af Thomas Foldbjerg håber vi at have udfyldt nogle huller som vi har følt har været der i de sidste par sæsoner.

Joe Benjamin vil primært arbejde med individuelle træninger og spillerudvikling såvel som videoforberedelse. Peter Christensen vil arbejde med holdet som assistenttræner på daglig basis til træninger og kampe.

Thomas Foldbjerg vil fortsætte i hans rolle som assistent og teknisktræner med fokus på kampe, træninger og individuel udvikling. Det samlede kompetente trænerteam giver Team FOG Næstved mulighed for at arbejde med og udvikle vores spillere lige fra de professionelle til de unge talenter.

Dorte Hansen vil fortsætte i hendes rolle som holdleder og Karen Kotila vil fortsætte som fysioterepeut.”

Målet

Med ovenstående udvidelse af trænerteamet har målet været for Team FOG Næstved at sikre et træner set up der styrker det samlede set up i vores træningsmiljø og ved kampene. Ligeledes har det været en målsætning at sikre øget mulighed for udvikling af de enkelte spillere. Team FOG Næstved finder at vi med ovenstående trænerteam har sikret et stærkt grundlag forud for den kommende sæson.

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne