fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Aalborg Vikings

Torsdagskampe i uge 3

SISU vs. Team FOG Næstved

Denne kamp om 4. pladsen i rækken bør være en kamp hvor to hold skal udspille hinanden, og spille godt på begge sider af bolden. Begge hold har dog vist store svaghedstegn, og ingen af holdene har vundet efter jul. Det handler derfor om ikke at spille dårligst, og sørge for at holde modstanderen nede.

Især Team FOG Næstved har spillet dårligt i et stykke tid nu, og holdkemien virker mildest talt dårligt. Coach Kotila har ikke lige så gode spillere som sidste sæson, og med spillere med store begrænsninger ser det også rigtig svært ud i forhold til at få et godt resultat i årets liga. Spillernes IQ matcher ikke trænerens og det virker som om flere spillere udelukkende spiller for dem selv, og ikke for holdet.

Jeg ser SISU som favorit i denne kamp, alene af den grund at kemien i Gentofte virker noget bedre. Holdet var 0.5 sekunder fra at slå Værløse i deres seneste kamp, og de må være sultne efter en sejr på hjemmebane.

SISU +6

Annonce. Scroll for at læse videre.

Aalborg Vikings vs. Randers Cimbria af 2010

Vikingerne fra Limfjorden har fået ændret deres hold på afgørende positioner, og det kan være svært at spå om netop denne kamp, da vi stadig ikke ved hvad Luis Guzman og Anthony O’Neal Jones kan gøre for nordjyderne, og jeg ser frem til at se kampen i aften på DK4.

Randers Cimbria har spillet rigtig godt og har ikke tabt siden d. 28. november. Det er blevet til fire sejr i træk over Bakken, Hørsholm, SISU og Næstved, og holdet har trukket fra bunden af ligaen. Der er dog stadig langt op til 5. pladsen, men hvis holdet skal nå derop, er aftenens kamp et must-win. Bonell Colas har været den store profil, godt flankeret af et par spanske spillere, som har holdt et rigtig højt niveau. Rollefordelingen på holdet virker til at være helt på plads, og alle ved hvad de skal bidrage med, og når holdet kører på den høje klinge, kan de score utrolig mange point.

Randers må være favoritter i kampen mod Aalborg, dog selvom kampen kan være svær at spå om, når vi endnu ikke har set de nye spillere i Aalborg. Jeg vover pelsen og spår en Randers-sejr.

Randers Cimbria af 2010 +8

Annonce. Scroll for at læse videre.
Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Siler Schneider skifter til Rasta Vechta, der spiller i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

BMS Herlev leverede endnu en overraskelse, da de lørdag eftermiddag besejrede Svendborg Rabbits med 87-79.

Bakken Bears

Team FOG Næstved har i den grad meldt sig ind i kampen om førstepladsen i Basketligaen, efter de tirsdag besejrede Bakken Bears i Aarhus....

Bakken Bears

Bakken Bears levede op til favoritrollen, da de søndag slog Holbæk-Stenhus med 56-96.

Basketligaen

Bears Academy sejrede for tredje gang i sæsonen, da Værløse Blue Hawks blev besejret lørdag eftermiddag.

Basketligaen

BMS Herlev kæmpede sig fredag aften til sejr i Nørrebrohallen, hvor BC Copenhagen blev besejret med 84-92.

Bakken Bears

Bakken Bears var i fuld kontrol, da aarhusianerne torsdag aften på udebane besejrede Svendborg Rabbits.

Basketligaen

Nathan Scott forlader BC Copenhagen efter fem kampe. Det har klubben meldt ud.