fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Team FOG Næstved med overbevisende sejr over Bears Academy

Team FOG Næstved sikrede sig deres niende sejr i denne sæson, da de fik besøg af Bears Academy. Det blev en sikker sejr til hjemmeholdt på 105-77.

Foto: Bent Adolfsen

Der var ikke uden slinger i valsen, da Team FOG Næstved besejrede Bears Academy på hjemmebanen i Næstved. Værterne viste de unge bjørne fra Aarhus, at det ikke er for sjov, at Næstved ligger i den sjov ende af tabellen.

I sidste ende blev det en sikker sejr til Næstved. Kampen sluttede 105-77 til hjemmeholdet.

Perfekt første halvleg

Team FOG Næstved fik en rigtig flot start på kampen. I opgørets to første perioder var de helt ustyrlige. Der kom scoringer alle vegne fra hos Næstved-mandskabet, som havde Jagan Mosely med tilbage på holdkortet. Ham og resten af de udenlandske profiler var både skarpe på straffekastlinjen, fra distancen og i feltet.

Hjemmeholdet scorede 34 point i både første og anden periode, så holdene gik til pause med en stilling, som lød på 68-40 til Næstved.

Sløv start efter pausen

Efter pausen var det gæsterne fra Aarhus, der kom klart bedst ud. De fik udnyttet, at Næstved havde store problemer med at få bolden lagt i kurven. Det lykkedes kun Næstved at få bolden igennem ringe seks gange, hvilket endte med at give dem ti point i tredje periode. Det betød, at Bears med deres 21 point i tredje periode fik hentet 11 point ind på hjemmeholdet, inden holdene skulle igang med sidste periode.

Det var dog et for stort et hul at lukke for Bears Academy, som heller ikke kunne stoppe Næstved med at score i kampen sidste periode. Hjemmeholdet fik gang i scoringerne igen, så de til sidste endte med en storsejr til de hvidklædte. Kampen sluttede 105-77 til Team FOG Næstved.

Topscorer

Der var en del af hjemmeholdets spillere, som spillede en rigtig flot kamp. Hele seks af hjemmeholdets spiller scorede mere end ti point. I Jagan Moselys første kamp tilbage sluttede han med flotte 17 point, men det var dog ikke ham, der sluttede som topscorer. Det var Næstveds topscorer, Eric Ayala, der sluttede med flest point. Han lavede 21 point i kampen med Bears Academy.

Hos de unge bjørne var det en af deres helt store profiler, Silas Oriane, der havde lavet flest point, da kampen var slut. Han endte med 19 point mod Team FOG Næstved.

Næste runde

Bears Academy skal allerede i aktion igen den 19. december, hvor de skal møde storebror. De skal spille mod Bakken Bears, og den kamp bliver fløjtet igang klokken 18:30.

Team FOG Næstved har lidt længere pause. De skal spille deres sidste kamp inden jul den 21. december, hvor de skal møde BK Amager. Det er på Amager, og den kamp starter klokken 19:15 i Amagerhallen.

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

BC Copenhagen har skrevet kontrakt med den tårnhøje australier Nathan Pond, der er klar til sin første sæson som professionel basketballspiller i Europa.

Basketligaen

Den danske ungdomslandsholdsspiller Magnus Langager vil fra næste sæson være en del af Bears Academy, oplyser aarhusianerne på Facebook.

Basketligaen

Randers Cimbria har forlænget med de to lokale talenter Oliver Barker og Mads Gravesen.

Basketligaen

Randers Cimbria har meldt ud, at Mads Bro fortsætter endnu en sæson i klubben.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har belønnet det danske talent William Jelle med en kontrakt for næste sæson. Jelle fik sin debut i Basketligaen i sidste sæson.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks har en ny spiller på plads. Værløse har torsdag præsenteret islandske Þorgrímur Starri Halldórsson på sin Facebookside. Þorgrímur Starri Halldórsson er...

Basketligaen

Svendborg Rabbits mister en af sidste sæson stjernespillere i form af hollandske Dylan Van Eyck, der skifter til spanske Odilo FC Cartagena CB.

Basketligaen

Tomas Bjarkason har forlænget sin aftale med BK Amager, så den nu løber endnu en sæson.