fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Team FOG Næstved ingår samarbejde med international samarbejdspartner

Team FOG Næstved vil gøre mere for at udvikle danske talenter – Og derfor har klubben nu indgået et samarbejde med Pro Futuro Sports for at nå dette mål.

Team FOG Næstved - Pro Futuro Sports

Pressemeddelelse: Dansk basketball har i de sidste år oplevet en markant fremgang set i forhold til den generelle omkring Basketligaen. En række udenlandske spillere er kommet til og har løftet det generelle niveau i Basketligaen. Det betyder også, at der stilles større krav til de danske spillere.

Team FOG Næstved ønsker, at bidrage til at vi får flere danske spillere i Basketligaen. Direktør for Team FOG Næstved mener, at Basketligaklubberne og DBBF har et fælles ansvar: ”Vi skal gøre mere i fremtiden end vi har gjort i fortiden. Det skal ske ved at sikre flere elementer. For det første er vi simpelthen nødt til at få flere danske basketballspillere, for det andet skal vi have mere kvalitet i trænerarbejdet og efter min mening skal vi satse på at skabe eliteudvikling i en top 50 gruppe pr. årgang. Vores satsning på ungdomslandsholdene har været god, men vi må også erkende at mange af de spillere ikke ender i Danmark, men gerne skal til endnu større ligaer ude i Europa eller på college. For det tredje skal vi have skabt mere økonomisk styrke i Basketligaklubberne så vi kan tilbyde bedre vilkår for de professionelle spillere i Ligaen og forhåbentligt hente flere danske topprofiler hjem.”

International partner

Team FOG Næstved sætter nu en række projekter og indsatser i gang. Seneste initiativ er samarbejdet med den internationale organisation Pro Futuro Sport. Samarbejdet betyder, at Team FOG Næstved nu får en international professionel samarbejdspartner, der kan sende store danske talenter ind på gode collegeprogrammer i USA.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Kom til Næstved

”Vi siger det ligeud. Vi vil opbygge det bedste udviklingsprogram i Danmark for de største danske talenter. Det vil vi gøre ved at have en suveræn dygtig trænerstab og det er vi særdeles godt på vej med. Vi vil gøre det ved at arbejde mere med talenter end andre klubber kan tilbyde i en væsentligt bedre ramme, hvor de kan træne under fuldtidsprofessionelle vilkår med 2 daglige træninger med en trup der er yderst motiveret. Til sidst siger vi at vi vil hjælpe dem videre på college. Vi er glade for at Pro Futuro Sport har valgt os som deres partner i Danmark. Det kan vi bruge til noget. Når de kommer tilbage fra college agter vi naturligvis at rekruttere dem retur igen til at spille i Danmarks fedeste basketballarena.”

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Der er udskiftning i truppen i Svendborg. Farvel til en amerikaner og goddag til en ny.

Basketligaen

Team FOG Næstved generobrede førstepladsen i Basketligaen, da de onsdag aften slog Værløse Blue Hawks med 88-109.

Basketligaen

Der var fuld valuta for pengene, da BMS Herlev onsdag slog Bears Academy med 84-72 på hjemmebane. Herlev er dermed ubesejret i de seneste...

Basketligaen

Svendborg Rabbits lignede et tophold i hopla, da de onsdag aften udspillede BK Amager med cifrene 110-65 hjemme i Kaninhulen.

Bakken Bears

De forsvarende danske mestre, Bakken Bears, har indstillet samarbejdet med Kylor Kelley, der kom til klubben i slut august.

Basketligaen

BMS Herlev hentede sin syvende sejr i sæsonen, da Bears Academy blev besejret med 61-68,

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stensikkert med 76-105 lørdag eftermiddag, da de gæstede Amagerhallen og BK Amager.

Basketligaen

Randers Cimbria fortsatte de imponerende takter, da det lørdag eftermiddag blev til en overbevisende hjemmebanesejr mod Holbæk-Stenhus på 96-63.