fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Team FOG Næstved ingår samarbejde med international samarbejdspartner

Team FOG Næstved vil gøre mere for at udvikle danske talenter – Og derfor har klubben nu indgået et samarbejde med Pro Futuro Sports for at nå dette mål.

Team FOG Næstved - Pro Futuro Sports

Pressemeddelelse: Dansk basketball har i de sidste år oplevet en markant fremgang set i forhold til den generelle omkring Basketligaen. En række udenlandske spillere er kommet til og har løftet det generelle niveau i Basketligaen. Det betyder også, at der stilles større krav til de danske spillere.

Team FOG Næstved ønsker, at bidrage til at vi får flere danske spillere i Basketligaen. Direktør for Team FOG Næstved mener, at Basketligaklubberne og DBBF har et fælles ansvar: ”Vi skal gøre mere i fremtiden end vi har gjort i fortiden. Det skal ske ved at sikre flere elementer. For det første er vi simpelthen nødt til at få flere danske basketballspillere, for det andet skal vi have mere kvalitet i trænerarbejdet og efter min mening skal vi satse på at skabe eliteudvikling i en top 50 gruppe pr. årgang. Vores satsning på ungdomslandsholdene har været god, men vi må også erkende at mange af de spillere ikke ender i Danmark, men gerne skal til endnu større ligaer ude i Europa eller på college. For det tredje skal vi have skabt mere økonomisk styrke i Basketligaklubberne så vi kan tilbyde bedre vilkår for de professionelle spillere i Ligaen og forhåbentligt hente flere danske topprofiler hjem.”

International partner

Team FOG Næstved sætter nu en række projekter og indsatser i gang. Seneste initiativ er samarbejdet med den internationale organisation Pro Futuro Sport. Samarbejdet betyder, at Team FOG Næstved nu får en international professionel samarbejdspartner, der kan sende store danske talenter ind på gode collegeprogrammer i USA.

Kom til Næstved

”Vi siger det ligeud. Vi vil opbygge det bedste udviklingsprogram i Danmark for de største danske talenter. Det vil vi gøre ved at have en suveræn dygtig trænerstab og det er vi særdeles godt på vej med. Vi vil gøre det ved at arbejde mere med talenter end andre klubber kan tilbyde i en væsentligt bedre ramme, hvor de kan træne under fuldtidsprofessionelle vilkår med 2 daglige træninger med en trup der er yderst motiveret. Til sidst siger vi at vi vil hjælpe dem videre på college. Vi er glade for at Pro Futuro Sport har valgt os som deres partner i Danmark. Det kan vi bruge til noget. Når de kommer tilbage fra college agter vi naturligvis at rekruttere dem retur igen til at spille i Danmarks fedeste basketballarena.”

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort

Basketligaen

Der var masser af drama, da Randers Cimbria torsdag sejrede mod Svendborg Rabbits. Kaninerne havde muligheden for at stjæle sejren til sidst, men til...

Basketligaen

Onsdag aften tog Bears Academy imod Holbæk-Stenhus i Vejlby-Risskov Hallen, og forud for opgøret havde hverken af holdene været godt kørende. Academy havde tabt...