fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Team FOG Næstved indgår aftale med talentfuld spiller

Team FOG Næstved har indgået en aftale med den talentfulde spiller Nicolai Hvidbjerg Andersen. Han skifter således fra ESAA til Team FOG Næstved for en kommende periode på 3 år. Nicolai Hvidberg Andersen måler 204 cm og spiller på PF positionen, skriver klubben i en pressemeddelelse her til eftermiddag.

Baggrunden for aftalen skal ses i forlængelse af den nye sportslige strategi som Team FOG Næstved har igangsat. En del af strategien er at hente danske talenter til Team FOG Næstved for gennem en målrettet indsats at udvikle dem til ligaspillere i løbet af deres ophold i Næstved.

Læs også: Felix Banobre udråbt som ny træner

Nicolai Hvidberg Andersen har spillet på diverse ungdomslandshold og har hertil været en del af ESAA holdet i den forgangne sæson såvel som spillet for ABF i 1. division. Direktør for Team FOG Næstved, Andreas Larsen, ser frem til ankomsten af Nicolai Hvidberg Andersen og fortæller følgende:

”Vi har ønsket, at tiltrække 1 til 2 nationale talenter. Det skal være talenter som vi finder har potentialet til at kunne blive gode spillere i Basketligaen på sigt eller udvikle sig til endnu mere. Vi ønsker, at tage dem fra et niveau til et andet. En stor del af dette arbejde skal ske via en intensivering af vores træningsmiljø. Indenfor perioden er det vores mål at de spiller kvalificerede minutter for os. Vores strategi om tiltrækning af 1 til 2 nationale talenter pr. år skal dog ikke stå alene men modsvares af indkøb af nogle virkelig stærke ligaprofiler. Via en kombination af disse to elementer tror vi på at vi kan få succes i toppen af Basketligaen i de kommende år.”

Læs også: Ny arena i Næstved skal stå klar i 2014

Nicolai Hvidbjerg Andersen fortæller kort om baggrunden for sit skifte: ”Jeg skifter da jeg er overbevist om at det set up som jeg er blevet præsenteret for er det bedste for min udvikling. Jeg ser frem til at træne rigtigt meget og til at fokusere på at udvikle mine kompetencer som spiller. Jeg ser meget frem til at komme til at arbejde med Team FOG Næstveds nye træner, Felix Banobre.”

Annonce. Scroll for at læse videre.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

BMS Herlev hentede sin syvende sejr i sæsonen, da Bears Academy blev besejret med 61-68,

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stensikkert med 76-105 lørdag eftermiddag, da de gæstede Amagerhallen og BK Amager.

Basketligaen

Randers Cimbria fortsatte de imponerende takter, da det lørdag eftermiddag blev til en overbevisende hjemmebanesejr mod Holbæk-Stenhus på 96-63.

Basketligaen

Bears Academy tog torsdag aften fusen på Team FOG Næstved, der blev besejret med 102-104. Academy lavede et flot comeback og tildelte Næstved deres...

Basketligaen

Onsdag var der to kampe på programmet i Svendborg. Først landskampen mellem Danmark og Australien. Og bagefter var der basketball på programmet igen. Værterne...

Basketligaen

Tirsdag kunne ligaens førerhold, Team FOG Næstved, præsentere et underskud på driften i 2021/2022 sæsonen. Det skriver klubben i en pressemeddelelse på deres Facebookside.

Basketligaen

Holbæk-Stenhus´ kedelige stime af nederlag fortsætter. Søndag blev holdet besejret af Værløse Blue Hawks.

Basketligaen

En stærk anden halvleg sikrede Horsens IC sejren, da BK Amager søndag var på besøg i Forum Horsens.