fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Team FOG Næstved henter amerikansk center

Team FOG Næstved har i en længere periode været ukomplet idet man har manglet en center for den kommende sæson. Klubben havde endnu ikke fået skrevet kontrakt med Peter Johansen der var tvivlsom om han ville fortsætte sin karriere eller ej, men her til aften er man klar med måske sæsonens sidste forstærkning.

Amerikaneren måler hele 206 centimeter og kommer fra et 4 årigt ophold på NCAA 1. divisionsskolen Wofford. Drew Crowell er en rigtig god spiller der ikke mindst udmærker sig ved en meget høj scoringsprocent gennem hans 4 årige collegekarrierer. I sidste sæson scorede Drew Crowell således på hele 60 % af sine scoringsforsøg, hvilket bragte ham ind blandt de 30 mest sikre afsluttere i hele NCAA i USA skriver klubben i en pressemeddelelse.

Drew Crowell er udtænkt rollen som holdets store mand der sammen med Joe Benjamin og Mads Bloch skal udfylde rollerne under kurven.

Direktør for Team FOG Næstved, Andreas Larsen, siger således om den sidste signing:

Vi har arbejdet i et godt stykke tid på at sikre en stor og god spiller til holdet. Vi er sikre på, at vi har fundet begge dele i Drew. Tilmed tror vi også på at vi har fundet en spiller, der passer godt ind i Geofs filosofi om at vi deler bolden mellem spillerne og går efter den bedste afslutning.

Drew Crowell er en god allroundspiller der har et særdeles godt touch i forhold til hans størrelse. Hans træfsikkerhed siger noget om hans afslutningsevner såvel som at han udmærker sig ved at være en særdeles godt skydende centerspiller.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Drew Crowell bliver spilleren der skal udfylde den defensive ramme på holdet og sikre at Team FOG Næstved stadig kan være et dominerende fysisk hold i Basketligaen. I sidste sæson snittede han 5,5 rebounds, hvilket er et pænt niveau for et NCAA 1. divisionshold.

Vi har gennem de sidste to sæsoner været det bedst reboundhold i Basketligaen. Den position ønsker vi at bevare. Det kræver et hold, som samlet set har den indstilling, at det er fælles ansvar. Vi bør med den nuværende trupsammensætning have gode muligheder for at bevare den position, da vi har mange reboundstærke spillere.

Personer omkring klubben fortæller dog at Peter Johansen måske endnu ikke er tabt, og at han måske stadig er en mulighed for den kommende sæson. Udover dette starter Team FOG Næstved pressemeddelelsen ved at skrive at Drew er holdets sidste amerikanske forstærkning, hvilket kunne givet anledning til at Sydsjællænderne måske endnu ikke er færdige med at handle på markedet.

Highlights med Drew Crowell:

Annonce. Scroll for at læse videre.
Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

BMS Herlev hentede sin syvende sejr i sæsonen, da Bears Academy blev besejret med 61-68,

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stensikkert med 76-105 lørdag eftermiddag, da de gæstede Amagerhallen og BK Amager.

Basketligaen

Randers Cimbria fortsatte de imponerende takter, da det lørdag eftermiddag blev til en overbevisende hjemmebanesejr mod Holbæk-Stenhus på 96-63.

Basketligaen

Bears Academy tog torsdag aften fusen på Team FOG Næstved, der blev besejret med 102-104. Academy lavede et flot comeback og tildelte Næstved deres...

Basketligaen

Onsdag var der to kampe på programmet i Svendborg. Først landskampen mellem Danmark og Australien. Og bagefter var der basketball på programmet igen. Værterne...

Basketligaen

Tirsdag kunne ligaens førerhold, Team FOG Næstved, præsentere et underskud på driften i 2021/2022 sæsonen. Det skriver klubben i en pressemeddelelse på deres Facebookside.

Basketligaen

Holbæk-Stenhus´ kedelige stime af nederlag fortsætter. Søndag blev holdet besejret af Værløse Blue Hawks.

Basketligaen

En stærk anden halvleg sikrede Horsens IC sejren, da BK Amager søndag var på besøg i Forum Horsens.