Team FOG Næstved henter amerikansk center

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Team FOG Næstved har i en længere periode været ukomplet idet man har manglet en center for den kommende sæson. Klubben havde endnu ikke fået skrevet kontrakt med Peter Johansen der var tvivlsom om han ville fortsætte sin karriere eller ej, men her til aften er man klar med måske sæsonens sidste forstærkning.

Amerikaneren måler hele 206 centimeter og kommer fra et 4 årigt ophold på NCAA 1. divisionsskolen Wofford. Drew Crowell er en rigtig god spiller der ikke mindst udmærker sig ved en meget høj scoringsprocent gennem hans 4 årige collegekarrierer. I sidste sæson scorede Drew Crowell således på hele 60 % af sine scoringsforsøg, hvilket bragte ham ind blandt de 30 mest sikre afsluttere i hele NCAA i USA skriver klubben i en pressemeddelelse.

Drew Crowell er udtænkt rollen som holdets store mand der sammen med Joe Benjamin og Mads Bloch skal udfylde rollerne under kurven.

Direktør for Team FOG Næstved, Andreas Larsen, siger således om den sidste signing:

Vi har arbejdet i et godt stykke tid på at sikre en stor og god spiller til holdet. Vi er sikre på, at vi har fundet begge dele i Drew. Tilmed tror vi også på at vi har fundet en spiller, der passer godt ind i Geofs filosofi om at vi deler bolden mellem spillerne og går efter den bedste afslutning.

Drew Crowell er en god allroundspiller der har et særdeles godt touch i forhold til hans størrelse. Hans træfsikkerhed siger noget om hans afslutningsevner såvel som at han udmærker sig ved at være en særdeles godt skydende centerspiller.

Drew Crowell bliver spilleren der skal udfylde den defensive ramme på holdet og sikre at Team FOG Næstved stadig kan være et dominerende fysisk hold i Basketligaen. I sidste sæson snittede han 5,5 rebounds, hvilket er et pænt niveau for et NCAA 1. divisionshold.

Vi har gennem de sidste to sæsoner været det bedst reboundhold i Basketligaen. Den position ønsker vi at bevare. Det kræver et hold, som samlet set har den indstilling, at det er fælles ansvar. Vi bør med den nuværende trupsammensætning have gode muligheder for at bevare den position, da vi har mange reboundstærke spillere.

Personer omkring klubben fortæller dog at Peter Johansen måske endnu ikke er tabt, og at han måske stadig er en mulighed for den kommende sæson. Udover dette starter Team FOG Næstved pressemeddelelsen ved at skrive at Drew er holdets sidste amerikanske forstærkning, hvilket kunne givet anledning til at Sydsjællænderne måske endnu ikke er færdige med at handle på markedet.

Highlights med Drew Crowell:

Se andre spændende artikler