fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Team FOG Næstved har ansat ungdomstræner på fuldtid

Team FOG Næstved har henover sommeren taget et stort skridt imod at grundlægge en endnu større professionalisme omkring sporten. Klubben er nemlig tidligere blevet kritiseret for ikke at lægge kræfter nok i at producere egne talenter, et område man nu har valgt at gøre noget ved på sydsjælland.

Næstved Basketball, der er moderklub til basketmandskabet Team FOG Næstved, har vedtaget en ny strategi, der over en årrække skal gøre ungdomsafdelingen til en af landets bedste, skriver klubben i en pressemeddelelse.

– Vores mål er at skabe en klub, der målt på antal ungdomsspillere og sportslige resultater er blandt de bedste basketklubber i Danmark, fortæller formanden Hans Verner Larsen, der understreger, at det skal være muligt at spille basketball i klubben både på motionsplan, fordi du synes, det er sjovt – og på eliteniveau, hvis du ønsker at udvikle dit spil og måske kvalificere dig til at blive en af fremtidens stjerner på Team FOG Næstved.

JoanMartinezEscala

– Det er derfor meget tilfredsstillende, at vi gennem sponsorater fra Team Næstved, Sparekassen Sjælland og 22 andreerhvervsvirksomheder nu har kunnet ansætte klubbens første fuldtidsprofessionelle træner,den 28-årige spanier Joan Martinez, fortsætter Hans Verner Larsen.

– Vi glæder os til, at Joan Martinez starter træningen i ungdomsafdelingen op til august sammen med klubbens øvrige trænere, supplerer Peter Christensen, der er bestyrelsesmedlem og sportslig leder i klubben. Der er ingen tvivl om, at vi med ansættelsen af Joan Martinez er godt rustet til at igangsætte udviklingsprocessen frem mod en stærk ungdomsafdeling.

Joan har en bachelor i “Physical Education and Sport” fra INEFC i Barcelona og kommerfra et job som “Sports Director” i Gava Basketball Club i Spanien. Han har i en årrække trænet ungdomsspillere i både klub og på camps.

Kontakten til Joan Martinez er skabt gennem Team FOG Næstveds nye spanske head coach Felix Banobre. Joan Martinez skal ved siden af jobbet som talent- og ungdomstræner også fungere som assistent coach på Team FOG Næstved, afslutter klubben med at skrive i pressemeddelelsen.

(Foto 1: Thorbjørn Wangen)
(Foto 2: Team FOG Næstved)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears fik udbygget deres føring i finaleserien, da de på udebane i Næstved besejrede Team FOG med 81-94 i kamp to.

Basketligaen

Kamp et sluttede med en sejr til Bakken Bears, men Næstveds Oliver Klit kan se aftenens kamp sluttede med en sejr til Næstved, takket...

Basketligaen

Tidligere meldte BMS Herlev ud, at de ikke forlængede samarbejdet med deres mangeårige træner, Adrian Moss. Nu har klubben fundet en ny træner, som...

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

Bakken Bears

Bakken Bears har kvalificeret sig til dette års finale i Basketligaen efter en storsejr over Svendborg Rabbits mandag aften. I den anden semifinale er...

Basketligaen

Horsens IC meddeler på Facebook, at klubben har forlænget aftalen med Liam Churchill for endnu en sæson.

Basketligaen

BK Amager sejrede søndag i Aarhus, hvor Bears Academy led et 61-64-nederlag.

Bakken Bears

Frederik Drejer var topscorer for en decimeret Bakken Bears-trup, da ENBL-mesteren fra Aarhus fredag aften slog Svendborg Rabbits med 62-86.