fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Team FOG Næstved får ny hjemmebane

Team FOG Næstved har ikke haft meget at glæde sig over denne sæson, men i dag mandag har klubben en stor grund til at være glade.

PARKARENA-Plantegning-Cebra-Arkitekterne

Team FOG Næstved røg i sidste uge ud af slutspillet i Basketligaen til Horsens IC efter en sæson som nok ikke har gået i den retning man i første omgang havde ønsket sig. På trods af dette kan klubben nu glæde sig over andre fantastiske nyheder.

Næstved har i længere tid kæmpet med at finde økonomisk tilskud til at bygge en ny Arena. Det var planlagt at det første spadestik allerede skulle være blevet taget sidste år, men forhindringer i netop det økonomiske perspektiv kom i vejen. I dag er kapitalen dog samlet sammen via. forskellige fonde og ikke mindst hjælp fra Næstved kommunen, og byggeriet af den nye Arena til 68 mio. kroner kan dermed starte. En stor nyhed for Team FOG Næstved og ikke mindst for dansk basketball.

Nye muligheder kommer til Næstved

Arenaen i Næstved kommer til at få et unikt mobilt professionelt basket gulv til nationale og internationale ligaer, samt en billedkube med LED-skærme som vi kender det fra de store areaner i de større haller. Derudover vil der også være udsigt over Næstved Stadion hvilket forbedrer sponsor faciliteterne. De mobile siddetribuner samt justerbare sæder gør det ekstrem fleksibelt i at afholde diverse arrangementer i arenaen.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Ifølge Næstved Hallens hjemmeside har Danmarks Basketball Forbund udtalt at hallen opfylder FIBA’s internationale krav til basketballkampe i landsholdsregi samt internationale kampe i klubregi, og at de (red. DBBF) vil planlægge og afvikle aktiviteter som f.eks. landskampe eller pokalfinaler i Næstved i de kommende år i den nye arena.

Læs også: EA7 Emporio Armani Milano – Mere end bare Armani

Team FOG Næstveds administrerende direktør, Andreas Larsen er utrolig glad for de gode nyheder og ser allerede frem i mod nye udfordringer, og mål for fremtiden.

– Vores projekt om at skabe Danmarks stærkeste basketballbrand har lige fået 68 mio. kroner isenkram i ryggen. Fra sæsonen 2015/2016 kan vi byde på Danmarks ubetinget bedste basketballarena og de bedste sportsfaciliteter til events på Sjælland udenfor København, skriver Andreas Larsen på sin facebook profil og fortsætter.

– Næste drøm er at indtræde i finalerne og fylde 2.500 tilskuere og sponsorer til finalerne om det danske basketballmandskab. For at det kan lade sig gøre kræver det fortsat styrket opbakning fra vores sponsorer samt hårdt og vedvarende arbejde samt kreative ideer til at udvikle et produkt i absolut national topklasse, afslutter Andreas Larsen med at skrive på sin facebook profil.

Den nye Arena i Næstved forventes at stå færdigbygget om et år ved påsken, og dermed til sæsonen 2015/2016.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Arena kapacitet:

Plads til 2665 permanente siddepladser
Plads til 3500 ved håndbold arrangementer
Plads til 5000 ved koncerter eller lign.

Læs mere om den nye arena ved at klikke her.

(Foto: Cebra-Arkitekterne

Annonce. Scroll for at læse videre.
Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Onsdag var der to kampe på programmet i Svendborg. Først landskampen mellem Danmark og Australien. Og bagefter var der basketball på programmet igen. Værterne...

Basketligaen

Tirsdag kunne ligaens førerhold, Team FOG Næstved, præsentere et underskud på driften i 2021/2022 sæsonen. Det skriver klubben i en pressemeddelelse på deres Facebookside.

Basketligaen

Holbæk-Stenhus´ kedelige stime af nederlag fortsætter. Søndag blev holdet besejret af Værløse Blue Hawks.

Basketligaen

En stærk anden halvleg sikrede Horsens IC sejren, da BK Amager søndag var på besøg i Forum Horsens.

Basketligaen

En suveræn fjerde periode af Bears Academy betød, at BC Copenhagen måtte forlade Vejlby-Risskov Hallen i det nordlige Aarhus uden sejr. Academy vandt med...

Basketligaen

Siler Schneider skifter til Rasta Vechta, der spiller i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

BMS Herlev leverede endnu en overraskelse, da de lørdag eftermiddag besejrede Svendborg Rabbits med 87-79.

Bakken Bears

Team FOG Næstved har i den grad meldt sig ind i kampen om førstepladsen i Basketligaen, efter de tirsdag besejrede Bakken Bears i Aarhus....