fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Team FOG Næstved med underskud i 2011/2012

Sjælland Sport og Event der står bag både basket og fodboldklubben i Næstved er kommet ud med et overskud for regnskabsåret 2011/2012. Dog er det kun fodboldholdet der har leveret et overskud imens, de forsvarende bronzevindere Team FOG Næstved har fået et underskud på 132.532 kroner, skriver sjællandske medier.

Der er dog ingen grund til bekymringer ifølge selskabet, der forventer et overskud fra basketball afdelingen til næste år. Direktør Peter Birk Pedersen udtaler til sjællandske at der er et underskud, men at denne forventes at blive omsat til et overskud til næste år.

Og så det eneste negative. Team FOG Næstved gav et underskud på 132.532 kroner. Men her har vi også en forventning om, at basketholdet næste år vil give et overskud.

Det har desværre ikke været muligt for Fullcourt at få en kommentar fra Team FOG Næstveds sportsdirektør Andreas Larsen.

Annonce. Scroll for at læse videre.
Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Siler Schneider skifter til Rasta Vechta, der spiller i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

BMS Herlev leverede endnu en overraskelse, da de lørdag eftermiddag besejrede Svendborg Rabbits med 87-79.

Bakken Bears

Team FOG Næstved har i den grad meldt sig ind i kampen om førstepladsen i Basketligaen, efter de tirsdag besejrede Bakken Bears i Aarhus....

Bakken Bears

Bakken Bears levede op til favoritrollen, da de søndag slog Holbæk-Stenhus med 56-96.

Basketligaen

Bears Academy sejrede for tredje gang i sæsonen, da Værløse Blue Hawks blev besejret lørdag eftermiddag.

Basketligaen

BMS Herlev kæmpede sig fredag aften til sejr i Nørrebrohallen, hvor BC Copenhagen blev besejret med 84-92.

Bakken Bears

Bakken Bears var i fuld kontrol, da aarhusianerne torsdag aften på udebane besejrede Svendborg Rabbits.

Basketligaen

Team FOG Næstved viste topklasse mod bundholdet Holbæk-Stenhus torsdag aften. Næstvederne vandt overlegent, og dermed ligger de nu alene på førstepladsen, idet Horsens IC...