fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Tæt kamp i Gentofte – Tre på stribe til Næstved

Team FOG Næstved fortsætter den flotte sejrsstime efter sejren over SISU på udebane tirsdag aften med 90-95.Chris Matagrano - SISU - James Hjertholm

Før kampen blev Mickey Dennis hyldet, da han i sidste kamp overtog Peter Johansens pointrekord i Basketligaen. Det var desuden også utrolig passende, at det netop var Team FOG Næstved, der var dagens modstander, da Mickey Dennis har tilbragt lige lang tid på sydsjælland som i SISU. Læs mere om rekorden ved at klikke her.

– Det var en kæmpe sejr for os. Både mentalt men også taktisk, og vi bliver bedre og bedre fra kamp til kamp. Vi bliver bare nødt til at holde fokus og ikke blive alt for spændte. Der er stadig en masse arbejde, og mange kampe tilbage i sæsonen, fortæller Liam Potter til Fullcourt.

Team FOG Næstved lagde godt ud i kampen, men Sydsjællænderne var desværre ikke ligeså produktive i deres forsvarsspil som i angrebet, idet alle point blevet besvaret med scoring af modstanderen i den anden ende. Det gik derfor rigtigt stærkt, og ikke meget overraskende stod det 27-29 efter første periode.

– Ja, vi havde problemer med vores forsvar. Vi ramte vores skud, men vi arbejdede ikke godt nok defensivt som vi skulle have gjort, konstaterer Næstveds store center.

I anden halvleg blev det dog bedre, og Team FOG Næstved begyndte at trække fra københavnerne efter at få lidt styr på forsvarsspillet. Gæsterne fra Næstved kunne dog ikke rigtig trække fra i kampen, men vinder alligevel kampen efter et brændt layup af Mikael Vincents. Sergi Guardia sørgede desuden for en 5 points sejr, da han satte 3 ud af sine 4 straffekast til allersidst i kampen.

Især skudprocenterne bag trepointslinien var en vigtig faktor i sejren over SISU, da Næstved skød 50% (13/26) imens værterne fra SISU kun skød 36% (6/19). I første periode skød Team FOG Næstved desuden 100% (5/5) takket være blandt andet Morgen Sabia der satte 3 styks i kurven.

Siden Bogdan Karaicics ankomst til Næstved, og især efter Nytår har holdet fra Sydsjælland virkelig bevæget sig i den rigtige retning. Liam Potter fortæller at der er blevet løftet i flok, og derfor den positive udvikling.

– Bogdan er en fantastisk træner. Han er klog og dedikeret til sit arbejde. Han har givet os masser af energi og entusiasme som er smittet af på alle drengene.

– Men der skal helt klart mere end en træner til at vinde kampe, og jeg synes at vi alle sammen er steppet op, og indset at vi for at kunne vinde kampe, skal kunne holde et vist niveau, og bare blive bedre og bedre, afslutter Liam Potter med at fortælle.

Næste modstander for Team FOG Næstved bliver Svendborg Rabbits på hjemmebane den 27. januar.

(Foto: James Hjertholm)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Lørdag aften skal det afgøres, hvem tager titlen i årets pokalturnering. Bliver det Bakken Bears eller Randers Cimbria, der kommer til at løfte pokalen?

Basketligaen

Holbæk-Stenhus fuldendte et stort comeback og vandt fredagens opgør mod Bears Academy

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort