fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Super Marius tilbage i Næstvedtrøjen

Endnu en gammel kending vender tilbage til Danmark. Super Marius (Kasiulevicius) bliver her juledag annonceret som den nye spiller i Team FOG Næstved for den resterende del af sæsonen.

Team FOG Næstved har valgt at hente Marius Kasiulevicius tilbage til klubben istedet for at satse på en center, hvor de nu er hårdt ramt efter tabet af Quincy Okolie. Man har dog denne gang valgt ikke bare gå ud og købe en vilkårlig center, da man ikke regnede med at man kunne hente en spiller med kvalitet på nuværende tidspunkt. Derfor har man satset på en spiller man allerede kender.

Dette betyder at Liam Potter bliver ene center under kurven og vil højest sandsynligt få hjælp af den nye brasilianer Luciano, der nok vil komme til at spille på 4′ positionen. Liam har ikke haft den bedste sæson i Team FOG Næstved endnu, og det bliver spændende at se hvordan det kommer til at fungere efter nytår med et måske nyt makkerpar. Marius burde senest være klar til kamp den 14. januar.

Pressemeddelelse: Vi er glade for, at vi på denne juledag kan annoncere at vi har hentet en erstatning ind for Quincy Okolie. Vi har været på udkig efter en stor mand, men må erkende at valgmulighederne på disse hylder langt fra er optimale. I stedet for at ende med en formodet dårlig centerspiller har vi besluttet at hente en tidligere spiller ind i klubben. Navnet er Marius Kasiulevicius.

Læs også: Quincy Okolie er Bakken Bears tidlige julegave

Marius spillede for os i successæsonen 2010/2011. Her var han den 11. mest scorende spiller i Basketligaen. Foruden 15,4 point pr. kamp tog han desuden 4,3 rebounds pr. kamp (nr. 27 i Ligaen) på et hold hvor han spillede sammen med Peter Johansen og Lee Roberts der begge var yderst rebound stærke. Marius er en yderst dygtig spiller som foruden et af Basketligaens allerbedste 3 pointskud desuden spiller uhyre stærkt forsvar.

Det er et Næstved hold med  en del nye spillere i truppen der starter træningen her kort efter nytår. Således er Mads Bonde og Filip Rajovic kommet til sammen med Marius Kasiulevicius og Luciano de Souza. Vi har nogle styrker og muligheder i truppen. Dem skal vi fokusere på. Vi har et trænerteam der vil gøre alt for at vinde og skabe resultater og vi har en masse dygtige spillere. De har behov for al den opbakning de kan få for at vinde skuden.

(Foto: Lasse Lamberth)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort

Basketligaen

Der var masser af drama, da Randers Cimbria torsdag sejrede mod Svendborg Rabbits. Kaninerne havde muligheden for at stjæle sejren til sidst, men til...

Basketligaen

Onsdag aften tog Bears Academy imod Holbæk-Stenhus i Vejlby-Risskov Hallen, og forud for opgøret havde hverken af holdene været godt kørende. Academy havde tabt...