fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Aalborg Vikings

Storsejr til Næstved over Vikingerne

Togtet til Næstved blev til et nederlag på 97-65, hvor Vikingerne spillede deres første kamp uden Ryan Willen og Team FOG Næstved var foruden den hjemrejste Stian Mjøs. Derudover havde Team FOG Næstved en debutant i form af amerikaneren Quinton Dogget. Dermed var der lagt op til en kamp med nye oplevelser for begge hold og finde sammen som et hold.

Første periode spillede begge holdene friskt til. I de første tre minutter formåede vikingerne at holde trit med hjemmeholdet til stillingen 9-8, men så fik Næstved et 9-0 run, hvorefter Mads Olesen tager en timeout. Efter timeouten, kommer Vikingerne tilbage igen og ved slutningen af første periode står der 25-21 på tavlen i Næstved.

I anden periode kunne man se Team FOG Næstved trække fra. Specielt deres trio af amerikanere, Dogget, Walker og den rutinerede Benjamin gjorde deres for at bringe Næstved foran ved pausen 51-32. I denne periode gjorde Allan Jørgensen bemærket for vikinger med fight og vilje og 4 point under kurven.

Efter første halvleg kom Vikingerne ud og begyndte at spille bedre forsvar, som også resulterede i at de kunne skabe nogle lette chancer. Disse blev omsat, men det etablerede angrebsspil lykkedes ikke. Hjemmeholdet fra Næstved kørte videre fra 2. periode og de formåede stadigvæk at holde en solid føring ind i 4. periode på 69-43.

Sidste periode var Vikings bedste. Angrebsspillet begyndte at åbne for de rigtige muligheder og forsvaret kæmpede bravt videre mod hjemmeholdet. Trods det bedre spil fra Vikings, blev det overskygget af Caleb Walker og Quinton Dogget fra Næstved. Kampen endte derfor 97-65 til Team FOG Næstved.

Det var ikke den kønneste kamp Aalborg Vikings havde spillet i år, men det var en kamp med nogle gode erfaringer, som kan tages med til hjemmekampen d. 5 december mod Horsens IC.

For Aalborg brillierede Robert  Craig Delaney med 16 point, 7 rebounds og 2 assist, imens Næstveds bedste spiller nok var den nye amerikaner der på blot 27 minutter fik 22 point, 13 rebounds, 1 assist og 1 block.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Lørdag aften skal det afgøres, hvem tager titlen i årets pokalturnering. Bliver det Bakken Bears eller Randers Cimbria, der kommer til at løfte pokalen?

Basketligaen

Holbæk-Stenhus fuldendte et stort comeback og vandt fredagens opgør mod Bears Academy

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort