fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Stian Mjös forlader Team FOG Næstved

På blot et år har fire spillere i Team FOG Næstved valgt at fjerne deres navn fra holdkortet i klubben på Sydsjælland, idet der bag kulisserne enten har været uenigheder med headcoach Geof Kotila eller generel utilfredshed. Sidste sæson valgte Niels Koch Andreasen, Rasmus Vistesen Nørgaard og Nicolas Christensen nemlig at forlade Næstved. Nu er turen kommet til den norske guard Stian Mjös.

Stian kom til Næstved som MVP i Norge, og som en kæmpe forstærkning for holdet fra Sydsjælland i denne sæson. Hans tilstedeværelse blev dog alt andet end det forventede, idet Stian aldrig nåede at vise hvilken kvalitetsspiller han var. Allerede fra start af følte nordmanden at han ikke kunne yde sit maksimale, idet han ikke blev brugt på samme måde som i Norge. Et problem der nu muligvis har resulteret i at han har valgt at forlade holdet med øjeblikkelig virkning.

Andreas Larsen fortæller til Fullcourt at han er ked af at Stian har taget beslutningen om at tage hjem, men at det har været en gensidig aftale.

Vi har haft en dialog med Stian omkring situationen, og han fortalte at han spillemæssigt ikke var tilfreds i klubben. Derfor nåede vi til en gensidig aftale om at bryde kontrakten.

Stian er en god spiller, og har en super personlighed og alle havde det godt sammen med ham. Så det er rigtig ærgeligt at han tog det valg han gjorde.

Den dårlige nyhed om Stians afsked med holdet kommer desuden på samme dag som Team FOG Næstved har fået Quinton Doggett spilleberettiget til den kommende kamp mod Aalborg Vikings.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Stian Mjös nåede i sine 12 kampe at snitte 9,7 point, 1,4 rebounds og 1,9 assist pr. kamp.

Læs også: Stian Mjös kæmper med formen

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Onsdag var der to kampe på programmet i Svendborg. Først landskampen mellem Danmark og Australien. Og bagefter var der basketball på programmet igen. Værterne...

Basketligaen

Tirsdag kunne ligaens førerhold, Team FOG Næstved, præsentere et underskud på driften i 2021/2022 sæsonen. Det skriver klubben i en pressemeddelelse på deres Facebookside.

Basketligaen

Holbæk-Stenhus´ kedelige stime af nederlag fortsætter. Søndag blev holdet besejret af Værløse Blue Hawks.

Basketligaen

En stærk anden halvleg sikrede Horsens IC sejren, da BK Amager søndag var på besøg i Forum Horsens.

Basketligaen

En suveræn fjerde periode af Bears Academy betød, at BC Copenhagen måtte forlade Vejlby-Risskov Hallen i det nordlige Aarhus uden sejr. Academy vandt med...

Basketligaen

Siler Schneider skifter til Rasta Vechta, der spiller i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

BMS Herlev leverede endnu en overraskelse, da de lørdag eftermiddag besejrede Svendborg Rabbits med 87-79.

Bakken Bears

Team FOG Næstved har i den grad meldt sig ind i kampen om førstepladsen i Basketligaen, efter de tirsdag besejrede Bakken Bears i Aarhus....