fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Sikker Næstved-sejr over BMS Herlev

Efter en sløv Team FOG Næstved start, fik forhåndsfavoritterne fra sydsjælland kørt sejren i garagen. Næstved slog Herlev med 101-79.

Foto: Bent Adolfsen

Det var ikke uden problemer, da Team FOG Næstved tog imod BMS Herlev onsdag aften. Gæsterne fra det københavnske kom flyvende fra start, og det var hjemmeholdet ikke klar på.

Men i takt med minutterne gik, fik hjemmeholdet bedre styr på deres spil. I anden og tredje periode havde Næstved så godt styr på kampen, at udfaldet ikke kunne falde andre vegne, end til en hjemmebanesejr.

Da sidste signal lød i Hal 1, kunne spiller og tilskuere kigge op på pointtavlen, der viste stillingen 101-79 til Team FOG Næstved.

Ni med to-cifret antal point

I onsdagens kamp var der flere spillere fra begge mandskaber, som havde en rigtig god dag på kontoret. Der var hele nim spillere, som scorede over ti point i kampen. Tre af de spiller står på holdkortet i Herlev, mens de resterende seks var Team FOG Næstved spillere.

Hos BMS Herlev var det Andreas Mortensen med 22 point, August Haas med 15 point og Eamonn Joyce med 12 point.

Team FOG Næstved spillerne med +10 point var James Lull, Ian Dubose og Mike Mcguirl med 16 point. Zach Rollins med 15 point og Martin Poulsen og Rodney Chat med 12 point.

Næste spillerunde

I næste spillerunde får Team FOG Næstved kamp til stregen, når mestrene fra Bakken Bears kommer på besøg. Den kamp bliver spillet på mandag klokken 19:15.

BMS Herlev skal forsøge at vinde deres kamp i slutspillet, når de skal besøge Horsens IC. Den kamp bliver spillet onsdag den 15. marts i Forum Horsens.

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne