fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Quincy Okolie: Vi arbejder stadig på at skabe vores identitet

Mødet med Falcon skulle vise sig at blive en grim oplevelse for Team FOG Næstved, der fik en lussing på 85-66 af oprykkerne, og dermed årets første nederlag i Basketligaen.

Sydsjællænderne lignede til forskel for kampen mod Værløse, ikke et hold der var spillet sammen endnu. Holdets profiler fra forrige kampe Henry Wilkins og Alex Murphy var desuden også langt fra det niveau de viste i den første kamp, og ligeledes resten af holdet.

– Team Falcon is a good team. They played very well tonight, udtaler en meget kortfattet Quincy Okolie til Fullcourt.

Dårlig skudstatistik, og ikke mindst reboundspil skræmmer dog ikke Næstveds energiske amerikaner.

– We are still building our identity as a team. We will correct our mistakes in film, and continue to trust in Coach Felixs’ philosophy, afslutter Okolie med at fortælle til Fullcourt.dk.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Næste kamp for Team FOG Næstved er i mod ærkerivalerne fra Hørsholm 79ers.

(Foto: Emil Hyltoft Eriksen)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Bears Academy tog torsdag aften fusen på Team FOG Næstved, der blev besejret med 102-104. Academy lavede et flot comeback og tildelte Næstved deres...

Basketligaen

Onsdag var der to kampe på programmet i Svendborg. Først landskampen mellem Danmark og Australien. Og bagefter var der basketball på programmet igen. Værterne...

Basketligaen

Tirsdag kunne ligaens førerhold, Team FOG Næstved, præsentere et underskud på driften i 2021/2022 sæsonen. Det skriver klubben i en pressemeddelelse på deres Facebookside.

Basketligaen

Holbæk-Stenhus´ kedelige stime af nederlag fortsætter. Søndag blev holdet besejret af Værløse Blue Hawks.

Basketligaen

En stærk anden halvleg sikrede Horsens IC sejren, da BK Amager søndag var på besøg i Forum Horsens.

Basketligaen

En suveræn fjerde periode af Bears Academy betød, at BC Copenhagen måtte forlade Vejlby-Risskov Hallen i det nordlige Aarhus uden sejr. Academy vandt med...

Basketligaen

Siler Schneider skifter til Rasta Vechta, der spiller i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

BMS Herlev leverede endnu en overraskelse, da de lørdag eftermiddag besejrede Svendborg Rabbits med 87-79.