fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Quincy Okolie forlader Team FOG Næstved – årsagen er stadig ukendt

Team FOG Næstved rydder overskrifterne på det seneste, og i dag er ingen forskel. En skuffende sæson fortsætter nemlig i den samme retning i dag fredag, et tidspunkt hvor de fleste er på vej til at holde juleferie.

(Opdateret) For få dage siden sagde klubben fra Sydsjælland farvel og tak til Preston Blackman. I dag siger de farvel til Quincy Okolie, der næppe vender tilbage fra sin juleferie. Nigerianeren har nemlig valgt at ophæve kontrakten, og forlade det sydsjællandske med øjeblikkelig virkning, og endda uden først at meddele det til klubben. Quincy Okolie skriver følgende på sin facebook profil tidligere i dag fredag:

– Today I am no longer a part of the Team FOG Næstved – 2013/2014 team or organization. I say thank you to the organization for the opportunity to compete for Naestved. I say thank you to the fans and the community for being great to me. I wish the team the best of luck this season.

Årsagen til hvorfor Okolie forlader Team FOG Næstved midt i sæsonen er endnu ukendt idet spilleren på ingen måder har været til at komme i kontakt med efter sin opdatering på Facebook.

Læs også: Brasilianer tager Preston Blackmans plads i Næstved

Det har dog ikke været klubbens valg at tage afsked med spilleren, men derimod Okolies eget valg. Både direktøren for Team FOG Næstved, og den nye træner er nemlig begge chokerede over at Quincy Okolie vælger at gøre det på denne måde. Et scenarie der igen skaber uro i truppen. Ønsket hos dem begge var nemlig at han skulle fortsætte fortæller de begge til Fullcourt fredag eftermiddag.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Heller ikke klubben kender dog den egentlige årsag til at Okolie pludseligt har taget denne beslutning idet spilleren blot har udsendt sin opdatering på Facebook, uden at snakke med klubben først. Okolie skulle dog angiveligt have udtrykt at han gerne ville forlade Næstved, men inden klubben nåede at holde et møde med spilleren valgte han at gå offentligt ud på facebook, og meddele dette udenom klubben. Fullcourt vil fortsætte jagten og forsøge at finde den egentlige årsag.

Team FOG Næstved er nu højest sandsynligt nødsaget til at lægge kræfter for at finde en ny spiller for resten af sæsonen, for at udfylde det hul der nu er skabt, idet Okolie har været en af Næstveds bedste spillere efter 13 kampe i denne sæson med 13.3 point og 8.9 rebounds pr. kamp.

(Foto: Emil Hyltoft Eriksen)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

BMS Herlev hentede sin syvende sejr i sæsonen, da Bears Academy blev besejret med 61-68,

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stensikkert med 76-105 lørdag eftermiddag, da de gæstede Amagerhallen og BK Amager.

Basketligaen

Randers Cimbria fortsatte de imponerende takter, da det lørdag eftermiddag blev til en overbevisende hjemmebanesejr mod Holbæk-Stenhus på 96-63.

Basketligaen

Bears Academy tog torsdag aften fusen på Team FOG Næstved, der blev besejret med 102-104. Academy lavede et flot comeback og tildelte Næstved deres...

Basketligaen

Onsdag var der to kampe på programmet i Svendborg. Først landskampen mellem Danmark og Australien. Og bagefter var der basketball på programmet igen. Værterne...

Basketligaen

Tirsdag kunne ligaens førerhold, Team FOG Næstved, præsentere et underskud på driften i 2021/2022 sæsonen. Det skriver klubben i en pressemeddelelse på deres Facebookside.

Basketligaen

Holbæk-Stenhus´ kedelige stime af nederlag fortsætter. Søndag blev holdet besejret af Værløse Blue Hawks.

Basketligaen

En stærk anden halvleg sikrede Horsens IC sejren, da BK Amager søndag var på besøg i Forum Horsens.