fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Aalborg Vikings

Pressede Vikinger tager imod Næstved på hjemmebane

Aalborg Vikings er hjemme igen på hjemmebanen i Aalborg Stadionhal, efter deres seneste kamp mod Randers Cimbria på udebane. Det blev til et nederlag i Randers efter en spændende kamp, der bød på en intens og til tider dramatisk affære. Cifrene blev 100-82 til Randers Cimbria og derved er Aalborg Vikings inden kampen mod Team FOG Næstved 0-8 i tabellen for Basketligaen.

Det har været en svær sæson for Aalborg Vikings indtil videre, som har været med i de fleste kampe og har desværre ikke haft heldet og dygtigheden til at vinde kampene. Det er derfor et hjemmebanehold, der kun kan overraske positivt mod Team FOG Næstved, ved at hive en kanin op og hatten med en sejr på hjemmebane.

Team FOG Næstved kommer til Aalborg efter fire kampe med kun en sejr på kontoen. Head Coach Geoff Kotilas tropper tabte tre kampe på stribe inden de formåede at få en sejr i sidste runde. Næstved har i denne sæson fået tilgang af adskillige spillere og har haft mulighed for at starte med fem deciderede udlændinge på holdet. Efter en god start på sæsonen og en meget tæt kamp mod Bakken Bears, har Team FOG Næstved ikke kunne finde melodien i deres spil og derfor blev det først til en sejr i deres seneste kamp mod Værløse BBK, efter tre nederlag i træk.

Det bliver en kamp, hvor begge hold leder efter oprejsning og stabilitet i deres eget spil og med god opbakning på hjemmebanen, bliver Aalborg Vikings et hold med god støtte fra tilskuerne i Aalborg Stadionhal.

I forbindelse med kampen, vil der blive delt billetter ud til de første 400 tilskuere til vores arrangement d.8 november ”1500 til Basket”, hvor Aalborg Vikings tager imod BC Aarhus.

Skader:
Aalborg Vikings er uden Phillip Christiansen, som er langtidsskadet og Lasse Kristiansen, som er ude efter en fodoperation i 4-6 uger.

Historie

I sidste sæson formåede Aalborg Vikings at slå Team FOG Næstved i deres første indbyrdes opgør på hjemmebane, hvorefter det blev til to nederlag for de nordjyske vikinger. De første to kampe blev tætte opgør, hvor hvert hold kun vandt med få point, mens den sidste kamp var Team FOG Næstved overlegne.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears fik udbygget deres føring i finaleserien, da de på udebane i Næstved besejrede Team FOG med 81-94 i kamp to.

Basketligaen

Kamp et sluttede med en sejr til Bakken Bears, men Næstveds Oliver Klit kan se aftenens kamp sluttede med en sejr til Næstved, takket...

Basketligaen

Tidligere meldte BMS Herlev ud, at de ikke forlængede samarbejdet med deres mangeårige træner, Adrian Moss. Nu har klubben fundet en ny træner, som...

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

Bakken Bears

Bakken Bears har kvalificeret sig til dette års finale i Basketligaen efter en storsejr over Svendborg Rabbits mandag aften. I den anden semifinale er...

Basketligaen

Horsens IC meddeler på Facebook, at klubben har forlænget aftalen med Liam Churchill for endnu en sæson.

Basketligaen

BK Amager sejrede søndag i Aarhus, hvor Bears Academy led et 61-64-nederlag.

Bakken Bears

Frederik Drejer var topscorer for en decimeret Bakken Bears-trup, da ENBL-mesteren fra Aarhus fredag aften slog Svendborg Rabbits med 62-86.