fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Onsdagens to kampe

Team FOG Næstved vs. SISU

Næstved har besluttet sig for at sende Drew Crowell hjem, hvilket er en rigtig god beslutning hvis man vil være med hvor det er sjovt. Crowell har dog sagt ja til at spille videre indtil d. 15. november, så han er også med i denne kamp. Holdet fra Sydsjælland har vundet deres seneste to kampe mod de to bundhold, dog knebent. Nu kommer holdet så op mod et SISU-hold som de tabte til i deres første indbyrdes kamp tidligere på sæsonen, endda med 20 point.

Jeg tror denne kamp bliver noget tættere, og noget af det mest interessante at følge med i, er duellen mellem Mickey Dennis og Caleb Walker. Næstved er blevet bedre siden den første kamp, og på hjemmebanen er de normalt meget stærke, og jeg tror også de hiver sejren hjem denne gang.

Team FOG Næstved +5

Randers Cimbria af 2010 vs. Horsens IC

Chris Nielsen er klar til at spille for kronjyderne i denne kamp mod Horsens. Randers har god rytme i øjeblikket, og er rigtig svære at have med at gøre. Randers er hurtige, atletiske og skyder godt, og det gælder for Horsens om at få trukket tempoet ud af Randers, samtidig med at man holder sig eget tempo op.

Hvordan Horsens vil dække Bo Colas bliver meget interessant at følge. Keane Thomann er alt for langsom til at følge med Colas, men Thomann er dog meget stærkere end Colas, og det kan komme til at koste for Randers i den anden ende. Jeg tror Horsens kommer ud i et zonepres tilbage til zone, for at prøve at få Randers tempo ned. Dog har hjemmeholdet så mange skytter at zonen skal være hurtig og bred for at lukke ned for skuddene udefra.

Jeg tror på en rigtig tæt kamp, som egentlig kan falde ud til begge sider, og jeg vover pelsen og kalder en overtidskamp, med hjemmeholdet som den endelige vinder.

Randers Cimbria af 2010 +3 efter OT

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

BMS Herlev har forlænget aftalerne med de to talenter Lau Christoffersen og Magnus Larsen, der er klar til endnu sæson med holdet.

Bakken Bears

Bakken Bears sikrede sig klubbens 21. danske mesterskab, da de mandag aften besejrede Team FOG Næstved overbevisende med 66-87.

Basketligaen

Team FOG Næstved-stjernen Mike McGuirl, der udgik i mandagens finalekamp mod Bakken Bears, kommer ikke til at spille mere i årets finaleserie grundet en...

Basketligaen

Efter 58 års tro tjeneste forlader Lennart Jensen posten som formand for Horsens IC, oplyser klubben på sin facebookside.

Basketligaen

Der var både været op- og nedture hos Holbæk-Stenhus i deres første sæson i Basketligaen. For en af holdets profiler, William Vang, har det...

Basketligaen

BMS Herlev har mandag offentliggjort, at de har forlænget aftalerne med Andreas Mortensen, Mile Nedic og Danijel Marsenic, der dermed alle er klar til...

Basketligaen

Den helt store Team FOG Næstved-profil, Mike Mcguirl, måtte udgå af aftenens kamp mod Bakken Bears.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks har deres nye cheftræner på plads i form af Jonas Sørensen, der kommer til klubben fra et trænerjob hos Falcons U19-herrer.